Esenler belediyesi tarafından organize edilen “ ESENLER OKUYOR” adlı kitap çadırında, okuyucuları ile bir araya gelen gazeteci- yazar Hekimoğlu Süleyman Özcan imza günü düzenledi. 

Ferdi TÜRK- İstanbul Times/ ÖZEL HABER

Esenler Belediyesi tarafından Esenler meydan’da kurulan kitap çadırı halkın büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. “ESENLER OKUYOR” sloganı ile herkesi kitap okumaya davet eden Belediye Başkanı M. Tevfik GÖKSU, eğitime ve okumaya verdiği önemle halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. 

Binlerce kitabın yer aldığı çadırı, günde binlerce vatandaş ziyaret ediyor. 

Sadece kitapları tanıtmakla kalmayan yetkililer zaman zaman düzenlediği imza günü ile kitap yazarlarını okuyucusu ile buluşturuyor. 

HEKİMOĞLU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 

Geçtiğimiz günlerde tanınmış yazarlardan Hekimoğlu Süleyman Özcan’ı okuyucuları ile buluşturan Esenler Belediyesi yetkilileri, düzenledikleri imza günü ile  büyük beğeni topladı. 

Okuyucunun büyük ilgi gösterdiği gazeteci- yazar Hekimoğlu Süleyman Özcan, okuyucuları ile sohbet edip kitaplarını imzaladı.  

Hekimoğlu Süleyman Özcan bugüne kadar yayınlanan Hayat Serüvendir, Ondan Sonra Gelen Sevgi ,Kürt Tarihi Aşiretler ve İsyanlar ,Kanla Islanan adlı kitapları ile büyük ilgi gördü  ve en son yazdığı SALİH HOCA İLE SADAKA adlı kitabı ile bütün dikkatleri üzerine topladı. 

Genç yaşına rağmen yazdığı kitaplarla okuyucuların büyük ilgisini çeken Özcan, başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Bu güne kadar başta; "Hürriyet, Milliyet, Posta, Zaman, Vakit, Milli Gazete, Refarans, Anadolu Ajansı gerek kitaplarının haberini gerekse röportajını yayınladı.  

Kanal D Ana Haber Bültenini sunan Gazeteci M. Ali Birand kitapları hakkında iki kez yazı yazdı. 2007 Ekim ayında Anadolu ajansı en çok okunan kitaplar listesinde "Kanla Islanan Aşk" kitabı yer aldı. 

MİROZAN, ÖZCAN’A DESTEK VERDİ 

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı 2. albümü olan “Ara ki bulasın” ile Türk - Kürt kardeşliği ve Ermeni dostluğunu pekiştirmeyi hedefleyen genç sanatçı Mirozan, imza gününde Hekimoğlu Süleyman Özcan’ı yalnız bırakmadı.  

Özcan’ın imzalı kitabını alan Mirozan, yeni çıkardığı albümünü imzalayarak Özcan’a verdi. 

Yüzlerce okurun ilgi gösterdiği imza günü, aksam geç saatlere kadar devam etti.

 

Editör: TE Bilisim