Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde Hakan Eren’in sunumu ve Bekir Ünlüataer’in yorumuyla gerçekleştirilen programa katılan Nalan Altınörs, keyifli sohbeti ve söylediği birbirinden güzel şarkılarla sanatseverleri mest etti.



En büyük hazine sizlerin sevgisi

30 yıllık bir sanat hayatı olduğunu kaydeden Altınörs, “Benim kazandığım en büyük hazine sizlerin sevgisi.”dedi. Eskiden şimdiki gibi TV kanalları olmadığını da sözlerine ekleyen ünlü sanatçı, “O zaman bugünkü gibi imkanlar yoktu. Şimdi ne güzel burada sizlerin karşısında şarkı söyleyebiliyorum. Eskiden seyircisiz salonlarda sadece kamera ışıklarına şarkı okurdum. Bir de hakkımda soğuk derlerdi. Kameraya nasıl sıcaklık göstereyim ben? Yine de gayet sıcak davranmışım.”diye konuştu.



Altınörs ve Ünlüataer aynı sahnede

Yaklaşık 2 saat boyunca ‘Nazende Sevgilim, Gözlerime Bir Baktın Yaktın Ah Yaktın Beni, Özledim, Memleketim’ gibi sevilen şarkıları seslendiren Altınörs güçlü yorumuyla herkesin beğenisini kazandı. Nalan Altınörs ve Bekir Ünlüataer ayrıca ‘Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam’ şarkısını da beraber okuyarak ünlü bestekar, müzisyen Zekai Tunca’yı andı. Programda ‘Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun, İstanbul’ gibi eserleri de icra eden Bekir Ünlüataer okuduğu gazelle büyük alkış aldı. Oğluyla ilgili anılarını katılımcılarla paylaşan Mukaddes Ünlüataer de herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Geçmiş Bahar Mimozaları’nın Mart ayı konuğu ise ünlü sanatçı Melihat Gülses olacak.
Editör: TE Bilisim