Karakuş Ve Yönetimi Dur Durak Bilmiyor

Sunuculuğunu sanatçı Malatya'lı Fetih'in yaptığı istişare toplantısında önemli kararlar alındı.Dernek başkanı Mustafa Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri kısa süre önce kurulmalarına rağmen her gün bir hedefini gerçekleştirmenin mutluğunu yaşıyor. İş adamlarına yönelik yapılan kahvaltılı istişare toplantısında gelecek kuşakların istifade edeceği önemli kararlar alındı.

İstanbul Times Haber Merkezi /ÖZEL HABER

Dernek Başkanı Mustafa Karakuş Etkili Bir Konuşma Yaptı

Dernek başkanı Mustafa Karakuş etkili bir selamlama konuşması yaparak icaatlerini proyesyonel bir hatip gibi anlatınca Güngören Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman'ın çeversine kısa bir süre önce dernek açılışını yaparken başkan heycanlıydı.Ama görüyorum ki kısa sürede heyecanını yenmiş demesi Ömer Farul Öz'ün başkanım Mustafa bey'i bir daha ki sefere meclis üyesi olarak gösterirsin esprilerine neden oldu.Karakuş konuşmasında amaçlarının tabela derneği olmayıp gelecek kuşaklar için ciddi kültürel ve sosyal çalışmalar yapmak olduğunu ifade etti.Başkan bu yıl 27 tane bursiyere burs vereceğiz sözü Vekil Öz'ü mutlu etti.

Ömer Faruk Öz de Etkili Bir Konuşma Yaptı

Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün kültür merkezinin bir an önce faaliyete geçmesi adına gösterdiği çaba görülmeye değerdi. Millletvekili Öz İstişare toplantısına katılmayan Kesrikli iş adamlarını birer birer arayarak şu sözleri söylemesi dernek üyelerini çok mutlu etti." ...Şu an sizin derneğiniz Olan Tepebaşı(Kesrik)derneğindeyiz.Bu yer güzel ama yüzlerce başarılı işadamı çıkaran kesriklilere yakışmıyor. İçinde öğrenci yurdu.Bilimsel faaliyetlerin yapılacağı aktivitelerin olduğu güzel bir kültür merkezi yapmak için bir araya gelen köylülerinizle birlikteyim.Burada hatırı sayılır bir meblağ taahhüdü aldık.Sizinde katkınızı öğrenmek istiyoruz"...Sözleri katılımcılar tarafından alkışlarla sık sık kesilmesi istişare toplantısına ayrı bir çoşku kattığı gözlerden kaçmadı.    

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karahan'dan Harfiyat İşiniz Benden Sözü Memnuniyetle Karşılandı

Güngören Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman yaptığı kısa konuşmada Malatyalılar ve İzollulara karşı ayrı bir muhabbet ve sevgim olduğunu huzurlarınızda ifade etmek isterim. Çünkü Malatyalılar vatanına,milletine ve dinine bağlı insanlardır.Bunu her alanda görmek mümkün.

Zaten şu an Kale Belediyesi dahil Malatya'nın dört ilçesi ile kardeş belediyeyiz. İmkanlarımız ölçüsünde kardeş beledeyelerimiz'e elimizden gelen destekleri veriyoruz dedi. Karaman Kesrikliler olarak siz binanızın kaba inşaatını yapın ince işlerine geldiğiniz zaman bizde elimizden gelen yardımları yaparız sözüne karşılık Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz başkanım dernek arsa aldığı zaman siz harfiyat konusunda yardımcı olursunuz sözü üzerine başkan zaten harfiyat işin yarısı diyerek latife yaptı. Başkan Karaman daha sonra harfiyatı yaparız  sözü vererek tüm katılımcılar çok mutlu etti.

Ak Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever'de Kısa Bir Konuşma Yaptı

Ak parti Güngören İlçe başkanı Ercüment Sever yaptığı kısa konuşmada kesriklileri takdir ettğini söyledi.

Kimler Katılmıştı ?

İzollu'da bilinip tanınan Kazım efendi'nin torunu Talat Murat Ağel,Kesrikli olup kaymakamlık yapan Mehmet Kılıç,Kendisi de Kesrikli olan Fatih Belediyesi Park bahçeler müdürü Ziraat Mühendisi Mehmet Aksoy, Gümrük Müsteşarlığı personeli Sami Kalkan, Ömer Karadaoğan ,Hasan Kalkan,Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner başta olmak üzere kendi alanında başarılı olmuş  bir çok iş adamı ve sanayici Kesrikder'in kahvaltılı istişare toplantısına katıldı.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim