Hocam Özellikle Pissa göstergelerine göre öğrencilerin Metamatik Fen gibi derslerde iyi sonuçlar alamadıklarını biliyoruz bu konuda neler söylemek istersiniz ?

 

Evet üzülerek belirtmek gerekirse bir çok Uluslararası ölçme ve değerlendirme konusunda eğitim olarak bir çok konuda gerilerde olduğumuzu ifade etmek isterim. Pissa göstergeleri de bize olumlu bir şey söylemiyor ne yazık ki.
 

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

 

Peki Hocam sizin kurumunuzda ne tür bir eğitim veriliyor

 

Çeyrek asırlık ( 25 yıllık ) okul , temel lise , matematik-dil ve okullara takviye kurslarıyla Türkiye’de eğitimin önde gelen markalarından biri olan YÖNTEM öğretim kurumları olarak 4. Yılımızı tamamlamak üzere olduğumuz Zeytinburnu’nda 14 kişilik özel sınıflarda eğitim , psikologlar eşliğinde aileye ve öğrenciye dönük danışmanlık desteği birebir özel çalışmalar yapıyoruz.

 

Öğretmenleriniz ile alakalı neler söylemek istersiniz ?

 

Eğitmenlerimiz kendi alanlarında elde ettikleri başarıları ile yapısıyla başarılarımıza değer katarak hizmete devam etmekteyiz.

 

Okullar Kapanıyor siz de yaz okulu açıyorsunuz biraz bilgi verirmisiniz ?

 

Yöntem öğretim olarak küçük çocuklarımızı düşünerek eğlence dolu bir yaz okulu çalışması ayarladık aylık 250 TL gibi cüzi bir rakam ile ( matematik , İngilizce , drama , zumba , kareoke , satranç , origami , hızlı okuma ) çocuklarımızın dolu dolu bir yaz geçirmesini istedik orta okul ve lise gruplarımızda ise ücretsiz matematik ve Türkçe kampı ile boş bir yaz geçirmelerini önlemek için hazırlıklarımızı tamamladık.

 

Sizin de yönteminizi değiştirmeden bizde geleneksel olan başarı serüvenine katılmanızı arzuluyoruz.

 

"Kazanmanın yöntemini bulduk"

İletişim için Lütfen arayını bilgi alınız 

Merkez : 0212- 546 05 44  
Şube    : 0212- 558 34 35 

 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim