Cevizlibağ Doğa Koleji Öğrenci Meclisi, Maruf İlköğretim Okulu öğrencileri için haftalar öncesinden kolları sıvadı. Maruf İlköğretim Okulu Müdürü ile irtibata geçen Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkanı Cemre Delier ve Öğrenci Meclisi Sosyal Sorumluluk Başkanı Çağla Bozcaada, Maruf İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrenci kardeşlerinin ihtiyaçlarını tek tek tespit etti. 

Cevizlibağ Doğa'nın Duyarlı Öğrencilerinden Alkışlanacak Bir Proje Daha!

Cevizlibağ Doğa Koleji'nin Öğrenci Meclisi ve okulun tüm  öğrencileri bu proje için seferber oldu.  

Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi’nde; öğrencilerin getirdikleri giyim malzemeleri, kitaplar, eğitim için gerekli olan elektronik cihazlar ve oyuncaklar özel bir birimde toplandı. Toplanan malzemeler, detaylı bir incelemenin ardından özenle paketlendi. Özellikle kışlık montlar, botlar, atkı ve bereler ihtiyaç sayısına göre temin edildi. Projeye Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi’nin yardımsever velileri de tam destek verdi. Kolilere yerleştirilen hediyeler, tırlara yüklenerek Maruf İlköğretim Okulu’na gönderildi. Kendilerine sürpriz olan yeni giysileri, kitapları ve oyuncaklarıyla büyük bir sevinç yaşayan Maruf İlköğretim Okulu’nun minikleri; Cevizlibağ Doğa’da okuyan abla ve ağabeylerine mutluluk fotoğraflarıyla bir de teşekkür belgesi gönderdiler.

Her Oyuncak Bir Yeni Dünya...

“Her çocuğun oyuncaklarla oynamaya hakkı vardır” diyen Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri, proje kapsamında oyuncaklara ayrı bir hassasiyetle yaklaştılar ve özellikle çocukların kişisel gelişimine katkı sağlayacak oyuncakları seçtiler. Doğalı öğrencilerin küçük kardeşlerine armağan ettikleri oyuncaklar, minik kalplerin gözlerinde ayrı bir pırıltı meydana getirdi.

Sorularımıza içtenlikle cevap veren Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi’nin müdürü Yunus Tonun, “Meclis Öğrencilerimiz gurur verici projelerine bir yenisini daha ekledi. Şimdiye kadar İstanbul genelinde birçok başarılı yardım faaliyeti gerçekleştirdiler zaten fakat Erzurum’a ulaşmaları, böylesi muhteşem bir organizasyonu düşünmeleri bizleri gerçekten çok duygulandırdı.” şeklinde konuştu.

Tonun: Doğa Koleji İnovatif Öğrenci Ekolü ile Zirveye Yerleşti!  

“Biz öğrencilerimize her zaman güvendik ve onlara sorumluluk almanın keyfini yaşattık” diyen Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi Müdürü Yunus Tonun, “İnovasyon bizim en önemli hedeflerimizden biri. Doğa Koleji öğrencilerine inovatif bir bakış açısı kazandırarak zirveye yerleşti. Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri de bu ekolü sürdürüyor.” ifadelerini kullandı.

Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkanı Cemre Delier ise “Biz istedik ki iklimi çok soğuk olan Erzurum’da öğrenci kardeşlerimizin önce yürekleri ısınsın. Onlardan çok uzaklarda kendilerini düşünen ablaları, ağabeyleri olduğunu bilsinler… Gerisi zaten kolaydı ve onların gözlerindeki mutluluk ışığını yakalayabildik. Ne mutlu bize.” şeklinde konuştu.

Bizler de Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisini kutluyor ve bu anlamlı projenin Zeytinburnu’nda bulunan tüm okullara örnek olmasını diliyoruz.

 

Editör: TE Bilisim