Bayhan'a Vekil ol Baskısı

Gerek yerel yönetim seçimleri,gereksede genel seçimler öncesi Adıyamanlılar başta olmak üzere bir çok İstanbullu seçmen İBB.Kültür A.Ş.genel müdürü Nevzat Bayhan'ın aday olması konusuda baskı yaptıklarını biliyoruz. 

Nevzat Bayhan'a bu konuda ne düşünüyorsunuz diye sorduk işte cevabı;
Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İBB başkanımız Sayın Kadir Topbaş bizlere aday olmamız konusunda onay verir ve halkımız da uygun bulursa seçilerek halkımıza hizmet etme mutluluğunu elbette yaşamak isteriz. Ancak bu benim tek başıma karar vereceğim bir konu olmadığını belirtmek isterim.
Sayın Bayhan İstanbul Gerçekten eskiden beri bir medeniyet ve kültür şehridir özellikle 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilmesi nedeni ile Kültür A.Ş.nin yükü biraz daha arttı bu konuda neler söylmek istersiniz ?
Sorunuzda da belirttiğiniz gibi İstanbul gerçekten bir kültür ve medeniyet şehridir. İBB Kültür A.Ş. olarak biz ilk günden beri bunun farkındayız ve tüm çalışmalarımızı da bu doğrultuda devam ettiriyoruz.2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilmemiz den sonra sorumluluğumuz daha da artmıştır.Hüseyin Çetiner Bayhan'a Malatya ve Zeytinburnu kitaplarını imzalarken Bayhan'da  yazdığı iki kitabını Hüseyin Çetiner'e imzalayarak takdim etti.
Son Olarak Gazetemiz Aracılığı ile Okurlarımıza Neler söylemek İstersiniz ?   

Gazetenizi çıktığı günden beri takip ediyorum.Gerçekten İstanbul'un gündemini yakından takip ediyorsunuz.Birde isminiz çok güzel akılda kalıcı.Sizinde daha çok kültürel olaylara yer vererek Kültür ve sanat'a yer vermeniz bizleri çok mutlu eder. Kültür ve sanat çok geniş bir kavramdır.Bu konuda gerçek manada başarıya ulaşmak için sadece bizim çalışmamız ile olacak iş değil.Basın yayın kurumları başta olmak üzere herkes kültür ve sanatın bir yerinde tutarak destek olsun diyorum. Okurlarınızda Gazete,dergi,kitap okumasını tavsiye ederim.Sizden istirhamımız etkinliklerimize daha çok yer vererek İstanbul halkının Kültür çalışmalarımızdan haberdar olmalarını sağlarsanız mutlu oluruz.

Bu vesileyle okurlarınız başta olmak üzere tüm İstanbul halkının 29 Ekim Cumhuriyet bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyor saygılarımı sunuyorum. 

İstanbul Times Haber Ajansı ( İTHA) 

Editör: TE Bilisim