Biraz'da Gezelim Görelim

Gazete imtiyaz sahibimiz Hüseyin Çetiner başkanlığından başladığımız Malatya Elazığ ve Doğu vilayetllerini kapsayan seyahetimizde ülke'nin durumunu görme ve inceleme fırsatımız oldu.

Dünya Küçük Onu Bize Büyük Gösteren Bizim Küçüklüğümüzmüş ...

Gazete imtiyaz sahibimiz  Hüseyin Çetiner ile katılmış olduğumuz Malatya İzollularına mensup bir gencin düğününde bir çok kişi gazeteniz ve sizi yakından takip ediyoruz sözleri doğrusunu söylemek gerekirse bizleri çok sevindirdi..

İstanbul Times'ın ünü İstanbul'u Aştı

Geçen hafta Doğu Anadolu bölgesinde bir çok vilayete gittik.Bir çok insanın bizleri haber portalımız olan www.istanbultimes.com.tr dan takip etmesi bizleri çok sevindirdi.Hiç unutulmayacak bir  olay yaşadık.Malatya'nın Kale ilçesine bağlı binlerce metre yükseklikteki 95 nüfuslu UzunHüseyin köyünde bir genç'in ben haber portalınıza giriyorum demesi bizleri çok şaşırtı.Başta hoşumuza gitsin diye söylüyor zan ettiğimizi anlamış olacak ki delikanlı başladı haber portalımzıdaki bazı haberlerin başlığını okumaya başladı. Bu olay da bize gösterd ki artık internet çağında yerel veya ulusal diye bir farkın kalmadığını öğrendik.

 

 

Editör: TE Bilisim