MİAD ve MASTÖB başkanı Tiyatro Ay’ı yalnız bırakmadı

Kağıthane Belediye başkanı Fazlı Kılıç,Elazığ Ticaret Odası Başkanı Ali ŞekerMalatyalı iş Adamları Derneği (MİAD)Başkanı Yunus Akdaş, Malatya Sivil Toplum Kuruluşları (MASTÖB) ve Yeni Malayaspro başkanı Adil Gevrek ve Bağcılar Belediye başkan yardımcısı Kenan Gültürk başta olmak üzere çok sayıda davetli Avrupa Yakası Gazetesi ve Aj Ajans’ın sahibi Perihan Akdoğan’ı Mutlu gününde yalnız bırakmadı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Yunus Akdaş; Akdoğan’ı mücadeleci yönü ile takdir ettiğini söyledi

MİAD başkanı Yunus Akdaş yaptığı selamlama konuşmasında  dünyanın adalete muhtaç olduğu bir dönmede Perihan kardeşimin ve ekibinin Adalet timsali olan Hz.Ömer’in hayatını sahnelemiş olmalarından dolayı tebrik ettiğini ifade ederek MİAD olarak hep yanında olacağız dedi.

MASTÖB ve Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek hep Perihan Akdoğanın yanında olduk ve olacağız dedi

İş adamı Adil Gevrek Perihan Akdoğan’ın yaptığı çalışmaları yıllardır takip ediyorum.Kendisi azimli planlı ve oprojeli bir şekilde yıllardır zor bir sektörde mücadele ediyor. Bugün burada ilk galasını yapacakları Hz.Ömer’in Adaleti isimli oyun içinde  Tiyatro Ay ekibin de uzun süredir verdiği çabaları yakından bilen birisiyim. İnşallah oyun istediği performansı yakalar bir çok yerde sahnelenir. MASTÖB olarak yıllardır Perihan Akdoğan’ın çalışmalarına destek olduk.Bundan sonrada hep yanında olacağız.Kendisine ve ekibine başarılar dilerim dedi.

Bağcılar Belediye başkan yardımcısı Kenan Gültürk

Kültür ve sanattan kopuk bir milletin can damarlarından birisi eksiktir dedi. Gültürk ‘de Akdoğan’ı 10 yıldır tanıdığını ve kıt imkanlarına rağmen mücadele azminden bir şey kaybetmeyerek her gün daha ileriye gitmek için çaba sarf ettiğini söyleyerek Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın bütün katılımcılara saygı ve sevgilerini ilettiğini ifade ederek Tiyatro  Ay ekibine başarılar diledi.

Perihan Akdoğan Kendisini yalnız bırakmayan herkes teşekkür etti

Avrupa Yakası Gazetesi ve Ay Ajans’ın sahibi Perihan Akdoğan’da kısa bir selamlama konuşması yaparak kendisini yalnız bırakmayarak davetine icabet eden herekse teşekkür etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim