Vücudunun % 6 sını kullanıyor ama 4 sağlam insandan daha verimli çalışıyor

Karadeniz insanındaki azim ve pes etmeme duygusu tam anlamı ile Trabzonlu olan Başakşehir Engelliler Derneği başkanı Kerim Yavuz’da var. Vücudunun ancak % 6 sını kullandığı halde yaptığı verimli işler ve yönetiminde yer aldığı STK.lara yaptığı katkıyı görenleri şaşırtıyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber


Aynı zamanda Başakşehir Kaymakamlığı İnsan hakları yönetim kurulu üyesi de olan Kerim Yavuz üretmeye devam ediyor

Kısa bir süre önce Başakşehir Mehmet Emin Saraç İmam Hatip kompleksi konferans salonunda yapılan engelliler korusu izleyenlerden tam not aldı. Söylenen türküler izleyenleri büyüttü.

Dünya Basın Mensuplar Derneği Genel Başkanı Muzaffer Tunç konseri izlemekten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek dernek başkanı Kerim Yavuz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

BAŞEDER başkanı Kerim Yavuz’da gazetemize şunları söyledi ”Biz dernek olarak hiç kimseden hak etmediğimiz herhangi bir talepte bulunmuyoruz. Biz her konuda üreterek ayakta durmak istiyoruz. Bu kapsamda ramazan ayı boyunca Başakşehir Belediye  Başkanı Sayın Mevlüt Uysal’ın derneğimize tahsis edeceği standımızda derneğimize gelir getirecek işler yapacağız” dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim