Ayhan Şahenk Ortaokulu Müdürü Dilek Gürel Plaket takdimi sırasında şunları söyledi;

İstanbul Times Yayın grubu olarak okulumuza gerek gazetelerinizde,gerek haber portallarınızda gerekse de Web Tv nizde bir çok etkinliğimize yer vererek çalışmalarımızı milyonlarca kişiye ulaştırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu plaket ile sizin emeklerinizin  karşılığını ödememiz mümkün değil. Ancak emeğe saygılı olduğumuzu belirtmek adına kurumunuza bu plaketi vermeyi idareci arkadaşlarımız ile birlikte uygun bulduk lütfen kabul buyururunuz diyen Ayhan Şahenk Ortaokulu müdürü Dilek Gürel aynı katkı ve destekleri yeni okulum Fatma Süslügil İlkokulu içinde bekliyorum dedi.

Yayın Grubumuza takdim edilen plaket üzerinde şu ifadeler yer aldı

“Sayın Hüseyin Çetiner ,İstanbul Times Gazetesi İmtiyaz Sahibi,

Okulumuzun eğitim-öğretim,sosyal,ve kültürel faaliyetlerinde göstermiş olduğunuz başarılı anları  ölümsüzleştirmek adına yanımızda olarak,yaptığınız değerli, haberleriniz ile Zeytinburnu ve İstanbul genelinde tanınır ve takdir edilir bir okul olmamıza katkı sağaldığınız için Şahsım ve Ayhan Şahenk Ortaokulu ailesi adına teşekkür eder,şükran ve saygılarımızı sunarım. 
Dilek Gürel Ayhan Şahenk  Ortaokulu Müdürü 01.12.2014

Gazetemiz dışında başka plaket alanlarda vardı

Ayhan Şahenk Vakfı Mütevelli heyet başkanlığına,Gazeteci Mehmet Alpay Karamul’a, okulun eski memuru Yıldız Genç’e ve eğitimci Semra Demirer’e de birer plaket takdimi yapıldı.

Plaketini alan Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de şunları söyledi

“Yayın grubu olarak özellikle eğitim camiasına karşılıksız bir çok haber ve televizyon programları ile destek veriyoruz. Yaptığımız çalışmalar için teşekkür ve takdirlerini ifade eden sayısız okul müdürü olmasına rağmen çok az sayıdaki okul plaket ile bu katkımıza teşekkür etti.

Bunlardan birisi de Ayhan Şahenk ortaokulu müdürü sayın Dilek Gürel hocamız oldu. Biz okullarımıza katkı yaparken maddi ve manevi hiçbir beklenti içinde değiliz.  Ancak okul idarecilerininde teşekkür veya daha da önemlisi olan plaket takdim etmeleri bizi daha çok eğitim’e destek vermeye teşvik ediyor.

Ben Dilek Hocam’a ve bize plaketin takdim edilmesine karar veren okul idaresine kendim ve yayın grubum adına teşekkür ederim.

Bundan sonra da Dilek Gürel Hocamızın müdür olarak yeni atandığı Fatma Süslügil İlkokulunda' da yapacağı etkinliklerine de yayın desteğimizi vermeye devam edeceğiz” dedi  

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim