İnteraktif bir seminer oldu

Okul öncesi ile alakalı çok yararlı bilgiler sunan Eğitimci Alparslan Dartan  slayt ve fotoğraflar eşliğinde  geçmiş ve günümüz kıyaslı yaşam biçimleri ile alakalı  karşılaştırmalı örnekler ile katılımcılara pratik ve uygulanabilir bilgiler sundu. Dartan; Çocuğun Anaokuluna başlaması çocukluk için duygusal ve sosyal, ilkokul birinci sınıfa başlaması ise duygusal  olduğu kadar zihinsel ve bedensel açıdan bir hazır oluşu gerektirdiğini ifade etti.

Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Maksut Konyar İse biz Öğrencileri sadece sınavlara değil hayata hazırlıyoruz dedi

Maksut Konyar Seminer sonrası  İstanbul Times Tv mikrofonlarına şunları söyledi “Modern bir eğitim kurumunda olan her şey Çapa Eğitim Kurumlarının bütün yerleşkelerinde var. Bir çok yerde olmayan diğer artılarımız hakkında da özetle şunları söylemek isterim. Biz öğrencilerimizi bir yandan akademik olarak geleceğe hazırlarken diğer yandan da hayata hazırlamaya gayet ediyoruz. Biz de öğrenci TEST ve TOST arasında sıkışmaz. Bugün olduğu gibi sık sık kurum bünyesinde veli ve öğrenci odaklı seminer, toplantı, çalıştay benzeri çalışmalar yaparak bize emanet edilen yavrularımızın iyi birer birey olarak yetişmelerine katkı  yapmanın gayretindeyiz.  Bizim kurum olarak fiziki alt yapımız, eğitimci kadromuz ve sosyal mekanlarımız standartların daha üstündedir diyen Konyar,  veli, okul ve öğrenci  üçgeninde yapacağımız uyumlu çalışmalar ile hedeflerimize doğru yürüyeceğiz” dedi.

Çapa Bilim Koleji Bakırköy İncirli  Caddesi Kampüs müdürü Nuray Yılmaz

Biraz önce Kurucu yönetim kurulu başkanımız sayın Maksut Konyar’ın ifade ettiği bütün görüşlerine katılıyorum. Biz öğretmenlerimizi seçerken oluşturduğumuz bilimsel kurulumuz etkin bir görev yapıyor. Bütün öğretmenlerimiz kendi branşlarında derslere girecekler şekilde planlanıyor. Çapa Bilim Koleji olarak yüksek ideallerimiz var ekip olarak  bu idealler ulaşmak için var gücümüz ile çalışacağız dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim