Çağırıcı okul ziyaretlerine başladı

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte okul ziyaretlerine başladı. Çağırıcı, Doktor Naci Ekşi Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte okul ziyaretlerine başladı.

Dr. Naci Ekşi Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Çağırıcı, öğrencileri dinledi. Sıra ile söz alan öğrenciler, Başkan Çağırıcı’ya kişisel soruların yanı sıra genel sorular da sordu.

Öğrencilik yıllarına ilişkin bir soruya Çağırıcı, “Ben dersi hep derste dinledim. Devamsızlık yapan bir öğrenci değildim” şeklinde cevap verdi. Söz alan öğrencilerden bazıları okulun bahçesinin genişletilmesini isterken, bir öğrenci ise Türk Dil Bayramı’nın kutlanmasını istedi.

Bağcılar’da 160 binin üzerinde öğrencinin ilk ve ortaöğretim okullarında eğitim gördüğünü ifade eden Başkan Lokman Çağırıcı, eğitime yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi verdi ve öğrencilerden Yaz Spor Okulları, İzci Kampı ve Kefken kampına katılmalarını istedi.

Öğrencilere, Kültür Merkezi Kütüphanesi’nden de yararlanabileceklerini ifade eden Çağırıcı, buradaki internet bağlantıları ile diğer kütüphanelerine de bağlanabileceklerini ifade etti.

İTHA. 

Editör: TE Bilisim