Tüm dünyada satış rekorları kıran, sanat eserleri, semboller ve din-bilim çatışmasını ele aldığı kitaplarıyla tanınan Dan Brown' ın yeni kitabı yarın satışa çıkıyor. Dijital Kale ve İhanet Noktası gibi siyaset ve istihbarat üzerine ronalarından sonra, din-bilim çatışmalarını ele aldığı ''Robert Langdon'' serileri olarak bilinen, Melekler ve Şeytanlar, Da Vinci Şifresi, Kayıp Sembol ve Cehennem kitaplarını yazan dünyaca ünlü Amerikalı yazar,yarın çıkacak ''Başlangıç ''isimli kitabı ile iddialı bir slogan üretti.

''Kim olursan ol, neye inanırsan inan, Çok yakında her şey değişecek...''

Okuyucularına ''Nerdenen geldik, nereye gidiyoruz?'' sorusunu yönelten ve yine din ile bilimin ayrılmaz parçalarını inceleyecek olan kitapta baş karakter simgebilim profesörü Robert Langdon, eski öğrencisinin dinleri yok edecek buluşundan habersizce İspanya/Katalonya'daki davetine gidecek ve merakla beklenen macera başlayacak.

Filmlerinde Tom Hanks oynuyor

Tüm dünyada 100 milyonun asatan Da Vinci Şifresi ile Melekler ve Şeytanlar, son olarakta Cehennem kitapları filme uyarlandı. Robert Langdon karakterini ise 2 Oscar ödüllü ünlü aktör Tom Hanks canlandırdı. 

Editör: TE Bilisim