İstişare Toplantısında Vakfın Geleceği Konuşuldu

Adıyamanlılar Vakfı yeni başkanı Ömer Özkartal, Mütevelli heyetinde görev yapan arkadaşlarıyla birlikte yeni yönetim kurulu ve komisyonlarda görev talebinde bulunan hemşehrileriyle bir araya gelerek vakfın geleciği ile ilgili hedef portresini ortaya koydular.

Haber : Abdülkerim Sonkaya / İstanbul Times

Vakfın çok amaçlı salonunda düzenlenen yemekli istişare toplantısına Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Başkan vekili Mustafa Karlı, Vakfın Genel Müdürü Hüseyin Gözgü, Vakfın kurucu genel sekreteri Mahmut Göksu, Mütevelli heyet üyelerinden Ramazan Aksoy, Hasan Aydın, Mehmet Kocakaya, haber7.com sitesinin sahibi gazeteci-yazar Ünal Tanık, gazeteci-yazar İ.Halil Bayram, TRT 6 yapım sorumlusu Menderes Çolak, Milli gazetesi editörü Süleyman Alpaydın, yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları, dernek başkanları, çok sayıda bürokrat, işadamı ve siyasetçiler katıldı.

Göksu, yeni yapılanma hayırlara vesile alacaktır

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mahmut Göksu, vakıftaki yeni yapılanmanın hayırlara vesile olacağını, günün 24 saati dolu dolu geçebilen ben değil, biz varız felsefesiyle hep birlikte çok daha önemli hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Göksu, “Vakfımızda yaşanan bu yeni yapılanma ile birlikte yeni hedefler kapsamında çok daha iyi noktalara gelmek için hepimiz elimizden gelen gayretini göstermemiz lazım. Hangi ilçeden veya köyden olursak olalım hepimizin ortak paydası Adıyamandır. Bu vakıf hepimiz açısından büyük bir değerdir. Bu değerimizin kıymetini bilmemiz lazım. İddia ediyorum İstanbul’da Adıyamanlılar vakfının eşdeğer konumunda olan vakıf sayısı beşi geçmez. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çok daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Yeterki hepimiz yeni başkanımızın yanında yer alıp, ona her türlü konuda yardımcı olmaktır. Kaldı ki, bu hepimizin düşen bir vazifedir” diyerek vakfın yeni Başkanı Ömer Özkartal’a ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.  

Özkartal, vakıf şemsiyesini genişleteceğiz

15 yılda hiç kimsenin hayal edemeyeceği bir kona gelen vakfımızın şemsiyesini çok daha geniş tutmak için altyapı çalışmalarına başlandığını söyleyen Adıyamanlılar vakfı başkanı Ömer Özkartal, “Kısa süre içerisinde ülke genelinde yaşayan bütün hemşehrilerimize ulaşmak için başta İstanbul’da Anadolu yakasında olmak üzere Adıyamanlı hemşehrilerimizin yoğun yaşandığı birçok illerde şube açarak şube sayısını yükselteceğiz. Zaman zaman böylesi anlamlı istişare toplantıları değişik yerlerde yaparak bugüne kadar neler yaptık. Bundan sonra neler yapabiliriz? Şeklinde kimilerin çalışmalarından, kimilerin, düşüncelerinden yararlanmaya çalışacağız” dedi.

Hemşehrilerimizin beklentilerine cevap vermek zorundayız

Buradaki temel hedef herkesin kendini bir vakfın kurucu üyesi gibi görmek ve bu anlamda çalışma metodunu geniş tutacaklarını belirten başkan Özkartal, “buradaki esas icracı olan birimler vakfın yönetim kurulu üyeleri olacaktır. Hamuru yoğuracak olanlar ise komisyon başkanları olacaktır. Dinamik, donanımlı ve geniş bilgiye sahip gençlerimizin önünü açarak onlara sorumluluk vermeyi ilke edineceğiz. Hizmet ağımızı her geçen gün yüksek tutarak hemşehrilerimizin beklentilerine cevap vermek zorundayız. Yeni bir bilgi bankası oluşturup, evvela İstanbul’da bulunan bütün hemşehrilerimize ulaşarak vakfımıza kazandırmaya çalışacağız”

Adıyamanlılar Vakfı Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal başkanlığında toplanan vakfın mütevelli heyeti yeni yönetim kurulu listesini belirledi.

Yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor.

 1-Ömer Özkartal (Başkan)

 2- Mustafa Karlı (Başkan Vekili)

 3- Av. Abdurrahman Dursun (Başkan Yardımcısı)

 4- Yusuf Tosun (Üye)

 5- Mekke Kocaman (Üye)

 6- Cuma Durak (Üye),

 7- Ali Eman (Üye)

 8- İzzet Ayaz (Üye)

 9- Mehmet Yalçın (Üye)

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim