Bu yıl otuz beşinci yaşını kutlayan İstanbul Kitap Fuarı’nın Onur Konuğu Almanya olurken ana teması “Felsefe ve İnsan”, Onur Yazarı ise Sayın Prof. Dr. İoanna Kuçuradi olarak belirlenmiştir. Yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 800 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, dokuz gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleri gibi 300 etkinlik ve 2000’den fazla imza günü düzenlenecektir.

 

İstanbul Times Haber Merkezi 

Sanat galerilerinin yanı sıra bağımsız gruplar, çeşitli sanat inisiyatifleri ve genç sanatçıları da konuk edecek İstanbul Sanat Fuarı’nda 
Umulmadık Topraklarisimli, çok küratörlü geniş bir sergi, paneller ve performanslar dizisi ile karşımıza çıkacak. ARTİST 2016’nın Onur Sanatçısı Sayın Gülsün Karamustafaolarak belirlenirken Sanatsever Kurum Onur Ödülü ise Summart Sanat Merkezi’ne verilecektir.

 

İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında, İstanbul Sanat Fuarı ise sabah 11.00’den itibaren ziyaret edilebilir. Fuarlarımız son gün olan 20 Kasım Pazar akşamı saat 19.00’da kapanacaktır.

 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim