Hijyen şartlarına uygun portatif havuzlarda uzman eğitmenler eşliğinde 6-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik verilen hizmet, Küçükçekmeceli çocuklardan da yoğun ilgi görüyor.

İstanbul Times Haber Merkezi


HAYDİ ÇOCUKLAR HAVUZA …


Çocuklara temel yüzme derslerinin verildiği portatif havuzlarda, çocuklar hem eğleniyor, hem de kaliteli ve keyifli zaman geçirerek, öğreniyor. 
Tahsin Banguoğlu İlkokulu, TOKİ Ertuğrul Gazi İlkokulu, Altınşehir İlkokulu, Zühtü Şenyuva İlkokulu, Sefaköy Yüzüncü Yıl İlkokulu, Söğütlüçeşme İlkokulu, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu, Fahrettin Kerim Gökay Anadolu Lisesi’nde kurulan havuzlara kayıtlar başladı. Vatandaşlar, 1 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile bu okullardan havuzlara kaydını yaptırabilir.


“YÜZME BİLMEYEN ÇOCUĞUMUZ KALMASIN”


Çocukların yaz tatilini verimli geçirmesi adına yürütülen çalışmayla ilgili bilgi veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Öncelikle hedefimiz, yaz tatilinde çocukları sokağın tehlikeli alışkanlıklarından korumak. Ardından ise, tatile gidemeyen ve yüzme bilmeyen çocuklarımızı bir nebze olsun eğlendirerek, öğretmek. Küçükçekmece’de yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmasın istiyoruz. Tüm çocuklarımızı havuzlarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim