Vatandaşlarına iyi hizmet vermek, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla Ramazan boyunca iftar sofraları hazırlayan Küçükçekmece Belediyesi, hizmetine devam ediyor. 

İstanbul Times Haber Ajansı/ Eda Güler


KÜÇÜKÇEKMECE’ DE PAYLAŞMANIN ADRESİ SOKAK İFTARLARI

Küçükçekmecelileri Ramazan boyunca mahallelerde kurduğu gönül sofralarında ağırlayan Küçükçekmece Belediyesi, bu kez Yenimahalle ve İnönü Mahallesi sakinlerini aynı sofrada buluşturdu.

Behiye Selim Pars ve Akşemsettin İlkokulu bahçesinde kurulan iftar sofralarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Samimi bir atmosferde geçen sokak iftarlarına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut da katıldı.

'RAMAZAN KÜÇÜKÇEKMECE' DE BAŞKA GÜZEL'

Akşemsettin İlkokulu'nda vatandaşlara seslenen Başkan Karadeniz; mahalle sakinlerinin Ramazan ayını tebrik ederek, "Soframıza konuk olduğunuz için teşekkür ederim. Ramazanlarımız etkinliklerimizle Küçükçekmece'de bir başka güzel. Bu Ramazan sadece Küçükçekmece'de değil Kudüs, Batı Trakya ve Çanakkale'de de iftar sofraları kurduk. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan ve millet uğruna can veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Aziz Yeniay da Ramazan ayının önemine dikkat çektiği konuşmasında, "Allah'a ne kadar hamd etsek azdır. Bizleri burada buluşturduğu için şükürler olsun. Din, dil, ırk gözetmeden bütün kardeşlerimizin bu sofralarda bir araya gelmesi Ramazan ayının paylaşma ayı olmasının bir neticesi. Rabbim bu güzelliği bozmak isteyenlere fırsat vermesin" dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan ise, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

İftar sofralarında vatandaşlar hep birlikte oruç açmanın manevi hazzını yaşarken, alana kurulan sahnede, animasyon ve Hacivat- Karagöz gösterileriyle aileler eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşadı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim