Parti Farkı gözetmeden vekiller için gece yapılıyor

MİAD Başkanı Yunus Akdaş Malatyalılar olarak her daim istikrarın yanında olduk.Yıllardır Ak partiye en yüksek oyu veren ilk 4 şehir içinde yer aldık. İki başbakan ve Cumhurbaşkanı çıkaran bir vilayet olarak Ak Partiden alacaklıydık. Bu dönem 4 tane aday  gösterdiği için alacağımızı tahsil ediyoruz. Birkaç gün önce bir arkadaşım ile konuştum en çok Ak Parti dönemin de büyüme oldu dedim. Tatmin olmadı ben de ona GOOGLE amcaya soralım dedim baktık ve dediğim gibi en yüksek büyüme Ak Parti döneminde olmuş diyerek istikrar için Ak Partiye oy verin diyerek Ak partiye açıkça destek olduğunu ifade etti.  

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

MADEF başkanı Yılmaz Durmuş ise şunları söyledi “Biz Malatyalılar olarak birlik ve bütün lüğün adresi olmuşuz. Ülkenin geleceği hepimiz için çok önemli şu an tek başına iktidar olmaya en yakın parti Ak Parti olduğu için memleketimizin selameti açısından Ak Parti’ye destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum dedi.        

MASTÖB başkanı Adil Gevrek’ de Malaya da olduğu için toplantının bitim saatine yakın yetşişebildi. Gevrek de birlik ve bütünlüğün öneminden bahsetti.

Aslan Malatya Hanımın Çiftliği’ li olan Ak Parti İstanbul 1.Bölge  10.Sıra adayı Azmi Ekinci bu organizeyi yaptıkları için Malatyalı STK temsilcilerine teşekkür etti. Genel de Malatyalıların organizeleri hep Avrupa yakasında oluyor. Anadolu yakasında da 170 bin Malatya ‘lı seçmen var. Bundan sonra lütfen Anadolu yakansa da eğilin dedi.

Ak Parti İstanbul 1.Bölge 31.sıra adayı Ramazan Bulum’ da yaptığı konuşmada birlik beraberlik ve ülkenin geleceğinden bahsederek herkes ülkesini düşünmek durumundadır dedi.

Ak Parti İstanbul 3.Bölge 4.sıra adayı Av.Serap Yaşar da Malayalı STK.lara teşekkür ederek yapılan etkinliğin kendilerine güç verdiğini ifade etti.

Geceye konuşması ile damga vuran Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili ve 13 sıra adayı Halis Dalkılıç ülkemiz üzerine oynanmak istenen büyük oyuna dikkat edeceğiz dedi

Ak Parti İstanbul il başkanlığında 5 yıla yakın teşkilat başkanı olarak görev yaptıktan sonra 7 Haziran 2015 de aday olup seçilen Halis Dalkılıç 1 Kasım 2015 seçiminde yerine koruyarak yine 13.sırada aday olarak gösterildi. Dalkılıç yaptığı konuşma ile salonu coşturdu.Dalkılıç konuşmasına şöyle devem etti ”Burada bulunan arkadaşlarıma bize oy verin bile demiyorum. Çünkü onların huzur,istikrar ve gelişmeye oy verdiğini çok iyi biliyorum dedi. Ancak seçime daha 8 gün var her bir kardeşim en az Ak Partiye oy vermemiş bir kişiyi ikna ederek partimize desteğini göstermesini rica ediyorum. Dış güçler ve yerli işbirlikçileri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın One Minut çıkışı ve Birleşmiş Milletlerde Dünya Beşten büyüktür çıkışı ile BM daimi üyesi 5 ülke olan ÇİN,ABD,Almanya,Fransa ve İngiltere’nin dünyayı düşünerek hareket etmediğini söylemesinden sonra kendi aralarında Türkiye’ nin başında bulunan Erdoğan ve partisinin önünü keselim dediler ve düğmeye bastılar.7 Haziran 2015 seçimlerinde bizi tek başımıza iktidar yapmamak adına hepsi birleşti. Biz % 41 ile birinci pati olduk.Ama sanki onlar birinci parti olmuşlar gibi sevindiler. İnşallah 1 Kasım 2015 seçiminde Ak Parti tek  başına iktidar olacak ve kaldığımız yerden hizmet siyasetine devam edeceğiz” dedi.

Programı başta sona www.istanbultimes.tv kayıt altına aldı en kısa zamanda web tv mizde ve You Tube kanalımızda yayınlanacaktır.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
                                                           

Editör: TE Bilisim