Küçükçekmece’nin yaşlı çınarlarına her konuda destek olmak amacıyla hayata geçirilen Yaşlılara Hizmet Birimi, ilçe büyüklerinin yükünü hafifletmeye ve hayır dualarını almaya devam ediyor.

Sevgi, saygı, hizmet ve merhamet odaklı bir uygulama ile görev yapan Yaşlılara Hizmet Birimi ekipleri, belediyeye gelen yaşlı vatandaşları karşılayarak, onlara ikramda bulunuyor. Yaşlı vatandaşların istekleri, refakatçi personel eşliğinde çözüme kavuşturuluyor. İşlemleri tamamlanan vatandaşlar, yaşlıların standartlarına uygun, konforlu araçlarla evlerine bırakılıyor. 

“YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZ”

Küçükçekmece’de 7’den 70’e her vatandaşı çok önemsediklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Yaşlılar bizim için baş tacıdır. Onların rahatını çok önemsiyoruz.  Onları bu ilçede rahat yaşatmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu kapsamda Yaşlılara Hizmet Merkezimiz hizmet vermeye devam ediyor. Amacımız; yaşlılarımızı yormadan, rahatça belediyemizdeki işlemlerini tamamlamalarını sağlamak ve buradan evlerine kadar mutlu bir şekilde uğurlamak. Bizler de birer yaşlı adayıyız. Onların duasına talibiz. Bedeni yorgun, yüzleri hüzünlü her biri kendi hikayesi olan eli öpülesi yaşlılarımıza hizmet etmek bizlere güç veriyor” diye konuştu.

Yaşlılara Hizmet Birimi’ne gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak, eşya veya kıyafet temini talepleri doğrultusunda personel tarafından anında geribildirim yapılıyor. 

“BAŞKAN KARADENİZ’ E TEŞEKKÜR EDERİM”

Birimden hizmet alan Yıldız Ersan (72) memnuniyetini “ Başkan Temel Karadeniz’e teşekkür ederim. Bizlere pozitif ayrımcılık yapılıyor. Belediyeye geldiğimizde hiç beklemiyoruz, işlemlerimizi güler yüzleriyle personel hızlı bir şekilde tamamlıyor. Evlerimize kadar bırakıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” cümleleriyle ifade etti.

Editör: TE Bilisim