İftar programına Küçükçekçeme İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz,Tomurcuk Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi, şube müdürleri, okul müdürleri ve Tomurcuk Eğitim Kurumları Yönetimi katılım sağladı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç

Program Tomurcuk Eğitim Kurumlarının tanıtım filminin izlenmesiyle açılış yapıldı. Ardından selamlama konuşması için kürsüye çıkan Tomurcuk Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi :’’14 yıl önce Tomurcuk markasıyla 1 şubeyle yola çıkmış ve bugün bir Türkiye markası olma hedefine emin adımlarla yürüyen bir kurum olduk. Bu dönem eğitim-öğretim sezonuna yetişecek olan Halkalı Tomurcuk Ortaokulu için bütün imkanlarımızı kullanarak öğrencilerimizi en kaliteli ve donanımlı yetiştiren bir okul olacağından hiç şüpheniz olmasın.

Biz Halkalı Tomurcuk Orta okulumuzda 14 yıllık tüm tecrübemizi ve birikimimizi yansıtacağız.’’ifadelerini kullandı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’ın selamlama konuşmalarıyla devam etti.

YILMAZ : ‘’Biz Küçükçekmece’de eğitime katkı sunmak isteyen, işini düzgün ve dürüst yapan her kişiyi ve kurumu destekleriz. Tomurcuk Eğitim Kurumları da işini hassasiyetle ve düzgün yapan kurumlarımızdandır. Ayrıca bu akşam ki iftarımıza sponsor oldukları içinde Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Yunus Çiftçi’ye teşekkür ederim.’’ ifadelerine yer verdi.

Keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında Küçükçekmece ' de Yeni dönemde hizmete girecek olan Halkalı Tomurcuk Ortaokulu hakkında da ilçede ki okul müdürlerine bilgilendirme yapıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim