Mehmet Akif Mahallesi İkitelli Ortaokulu ve Yeni Mahalle Behiye Selim Pars Ortaokulu bahçelerinde kurulan iftar sofralarına Küçükçekmeceliler yoğun ilgi gösterdi. Küçükçekmece Belediye  Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut da vatandaşlarla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

İstanbul Times Haber Merkezi


KARADENİZ, VATANDAŞLARLA RAMAZAN HEYECANINI PAYLAŞTI

İftar programında Başkan Karadeniz, iftar alanına gelen vatandaşları kapıda karşıladı. Masaları dolaşarak,  vatandaşlarla Ramazan ayının heyecanını paylaşan Karadeniz, Küçükçekmecelilere teşekkür ettiği konuşmasında “Bu akşam bu sofralarda bizlerle birlikte iftar yapmayı seçtiniz. Dilerim, bu rahmet ve bereket ayının hürmetine beraberliğimiz hiç bozulmasın. Rabbim tüm dünyadaki müslümanlara da böyle hayırlı, bereketli Ramazanlar nasip etsin” diye konuştu.

"BAŞKAN KARADENİZ HER AKŞAM BİZİM YANIMIZDA"

Mahalle iftarına katılan Hasan Aykurt da (Öğrenci), Temel Karadeniz’e teşekkür ederek, "Başkanımızdan çok memnunuz. Allah razı olsun. Tüm iftarlara katılarak bizim yanımızda olduğunu gösteriyor. Mahalle iftarlarında Ramazan ayının barış ve huzur ortamını yaşıyorum" dedi.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında,okunan  ezanın ardından oruçlar açıldı. Ramazanın bereketi aynı sofralarda binlerce vatandaş tarafından paylaşıldı. Yenen yemeklerin ardından, vatandaşlar yemek duası eşliğinde ellerini semaya açarak, hep birlikte şükretmenin hazzını ve mutluluğunu yaşadı. Çocuklar ise kendileri için özel olarak getirilen animasyon grubunun gösterisiyle eğlenceli dakikalar geçirdi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim