Halkalı’da Küçükçekmece belediye binasının arkasında bulunan parkta buluşan Engelli Rehabilitasyon Merkezi ve diğer rehabilitasyon merkezlerinde eğitimi devam yüzlerce engelli vatandaş ve ailesi, gönüllerince bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Pikniğe Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Güllüçayır ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut başta olmak üzere belediye birim müdürleri ile çok sayıda engelli Küçükçekmeceli katıldı.

“HİZMETLER İYİLEŞEREK DEVAM EDECEK”

Küçükçekmece Belediyesi olarak bundan sonra engelli vatandaşlara verdikleri hizmetleri daha da iyileştireceklerini kaydeden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Bugün Küçükçekmece’de bulunan rehabilitasyon merkezlerindeki engelli kardeşlerimizle bir aradayız. Engelli ailesi olmak gerçekten çok zor. Bu nedenle bundan sonra engellilerin Küçükçekmece’de aldığı rehabilitasyon hizmetlerini daha da iyileştireceğiz. Biz sadece tedavi vermekle kalmayıp sosyal etkinliklerle ailelerin kaynaşmasını sağlayacağız” dedi.

ENGELLİ ÇOCUKLARIN BİLGİSAYAR SEVİNCİ

Piknikte engelli vatandaşlarla teker teker ilgilenerek sohbet eden Başkan Temel Karadeniz’e vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Güler yüzüyle engelli vatandaşların gönlünü fetheden Karadeniz’e, engelli aileleri de yaptığı hizmetlerden dolayı minnetlerini dile getirdi. Engelli annesi ev hanımı Neşe Tayfa da Başkan Karadeniz’e teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi. Çocuklarla toplu fotoğraf da çektiren Başkan Temel Karadeniz, piknik sonunda Küçükçekmece Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’nden mezun olmaya hak kazanan öğrencilere bilgisayar hediye etti.

ENGELLİ AİLELERİ DANS EDEREK STRES ATTI

Piknikte ayrıca Küçükçekmece Belediyesi tarafından vatandaşlara yemek ve içecek ikramı yapıldı. Çocuklar için oyun alanları kurulan piknikte, engelli ailelerinin de çalan parçalara dayanamayarak dans etmesi renkli görüntüler oluşturdu. Piknikte herhangi bir acil duruma karşı ambulans hazır bekletildi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
Editör: TE Bilisim