Taziyede Merhum Adbullah Toy İçin Kur’an okundu ve dualar edildi

7 Şubat 2016 gün boyu Bilim Koleji Halkalı yerleşkesi yemekhanesinde devam eden taziyede hoca efendiler hem Kur’an okudu hem de  merhumun ruhuna hediye edilmek üzere dualar edildi.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber 


İzollular gönül adamı Vedat Toy’u acılı gününde yalnız bırakmadı

İzollu vakfında üç dönem yönetim kurulu başkanlığı yapan ve her başkan döneminde Vakfa maddi ve manevi desteğini esirgemeyen  sanayici iş adamı Vedat Toy ‘un taziyesinde İzollu ‘lu hemşehrilerinin akını gün boyu devam etti. Bire dönem Ak Parti  İstanbul il yönetim kurulu üyeliği de yapan Vedat Toy’un çok sayıda vekil,belediye başkanı ve siyasi kişi ziyaret ederek taziye dileklerini ilettiler.

Vedat Toy gerek cenaze nazmında gerekse de taziyede kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Babası Hacı Abdullah Toy ‘un ebediyete irtihal etmesi nedeni ile Küçükçekmece Yavuz Selim Camisinde kılınan cenaze namazına ve  Bilim Koleji halkalı yerleşkesinde yapılan taziyeye katılarak acılarını paylaşan ve telefon ile ulaşıp taziyelerini ileten herkese aile adına teşekkür eden Vedat Toy rabbim babamızın mekanını cennet eylesin diyerek  herekse teşekkür etti.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak  biz de Merhum Abdullah Toy Amcamıza Allah ‘tan rahmet geride kalan evlatları Vedat,Şemsettin ve Hacı Toy başta olmak üzere aile bireylerine Allah’tan sabır dileriz

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim