Yusuf Güney’in sahne aldığı festivalde vatandaşlara 10 bin uçurtma dağıtıldı.

Sebahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Yerleşkesi’nde Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği festivale, AK Parti Adıyaman Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYELİM”

Programda söz alan Mehmet Metiner, “Eski günleri bilmeyenler bugünlerin kıymetini bilmezler. Benim böyle bir uçurtma şenliğim hiç olmadı. Elektrik bile yoktu. Başkasına zarar vermemek koşuluyla özgürce, birlik, beraberlik içerisinde yaşıyoruz ne güzel. Biz farklılıklarımızla hep beraber Türkiye’yiz. Bunu bozmak isteyenlere izin vermeyelim” dedi. Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da böylesine güzel etkinliklere imza attığı için Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür ederek, “Burada uçurtma uçuran aileler çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçiriyorlar. Bu da bizi son derece memnun ediyor. İnşallah 12'inci değil, 112'inci uçurtma şenliklerimiz olur. Küçükçekmeceliler için en iyisinin olmasını istiyoruz” dedi.

“UÇURTMA HUZURUN VE BAHARIN SEMBOLÜDÜR”

Uçurtmanın baharın ve huzurun sembolü olduğunu söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, “Küçükçekmecelilerle huzurun ve baharın tadını çıkarmak için bugün buradayız. Sizleri eğlenirken görmek çok güzel. Küçükçekmece’de çocukların hem eğlenmesini hem öğrenmesini istiyoruz. Bu nedenle 10. Bilgi Evimizi açtık. 11. Bilgi Evimizin temelini attık. Okul bahçelerine çocuklarımız için portatif yüzme havuzları kuracağız. Küçükçekmeceliler için bu tür etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

KÜÇÜKÇEKMECELİLER YUSUF GÜNEY’LE COŞTU







Festival kapsamında bir konser veren ünlü şarkıcı Yusuf Güney Küçükçekmeceli vatandaşları coşturdu. Konser boyunca binlerce Küçükçekmeceli vatandaş hep bir ağızdan Yusuf Güney’in şarkılarını söyleyerek ünlü şarkıcıya alkış tuttu. Küçükçekmeceli hayranlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşayan Yusuf Güney ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür etti. Başkan Karadeniz de Yusuf Güney’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

BAŞKAN KARADENİZ MİNİKLERLE UÇURTMA UÇURDU

Yakın zamanda Küçükçekmecelilerin metro hizmeti ile tanışacağını da kaydeden Karadeniz, uçurtma şenliğinde çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı. Çocuklarla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Temel Karadeniz’in miniklerle birlikte uçurtma uçurması renkli görüntüler oluşturdu. Ayrıca şenlikte Küçükçekmece Belediyesi tarafından vatandaşlara 10 bin uçurtma dağıtıldı. Festival kapsamında DJ, animasyon ve paramotor gösterileri de yapıldı. Karizma Şov basket gösterisi katılımcılardan büyük alkış aldı. Festival sonunda ise en beğenilen uçurtma sahiplerine bisiklet ödülü verildi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Editör: TE Bilisim