Fevzi Çakmak Meydanı'nda düzenlenen 23 Nisan Şenliği'ne katılan çocuklar, palyaçolar, animasyon gösterileri gibi etkinliklerde gönüllerince eğlendi. Binlerce çocuğun akın ettiği şenliğe Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de katıldı. Vatandaşlar ise Kemal Çebi’ ye büyük ilgi gösterdi.

"BÜYÜK BİR DEVLET ADAMI OLDUĞUNU İSPATLADI”
 

Etkinlikte konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkür ederek, "Mustafa Kemal Atatürk, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir bayramı çocuklara armağan edecek kadar, çocuk bayramı yapacak kadar, büyük bir devlet adamı, büyük bir milliyetçi ve cumhuriyetçi olduğunu ispat etmiştir. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere çok değerli silah arkadaşlarına, ülkemiz uğruna şehit olmuş bu mertebeye ulaşmış tüm şehitlerimize, birkaç gün önce kaybettiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum; yakınlarına, silah arkadaşlarına ise başsağlığı mesajımı iletiyorum. Bu bayramları sizlerin coşkusu devam ettiği sürece her yıl kutlayacağız. Bir sonraki bayramda daha coşkulu daha kalabalık ve daha çok Atatürk sevgisiyle dolu kutlayacağız inşallah. Tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum” diye konuştu.

ÇOCUKLAR MEMNUN

Çocuğuyla şenliğe katılan Nevin Akbudak, "Gayet güzel geçiyor. Çok güzel. Çocuklar da memnun, teşekkür ediyoruz" dedi. Nehir Akısarlı ise "Çok güzel geçiyor belediyemize teşekkür ediyoruz. Çocukları eğlendirmeye getirdik" dedi. Kızı Mira Elif ise "Güzel, eğleniyorum" diye konuştu.

Küçükçekmece Belediyesi Fevzi Çakmak Meydanı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte, çocuklar palyaço gösterileri, renkli oyunlar ve şarkılarla doyasıya eğlendi. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi Halk Oyunları topluluğu da etkinlikte sahne aldı. Ayrıca çocuklar Küçükçekmece Belediyesi tarafından kurulan şişme oyun alanında ise keyifli zaman geçirdi.

Editör: TE Bilisim