Halkalı meydanında gerçekleşen çocuk iftarına Küçükçekmeceliler geniş katılım gösterdi. Küçükçekmece  İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut da çocuklarla aynı  sofraya oturdu.

İstanbul Times Haber Merkezi

 

"Geleceğin Mimarları Çocuklar"

 

Böylesine  anlamlı  bir etkinliğe imza attığı  için  Küçükçekmece  Belediyesi'ne teşekkür  eden Harun Kaya, "Geleceğin mimarları cocuklar olacak inşallah. Bu nedenle onlar bizim için  çok değerli" dedi.

 

"Güzel Ramazan Anıları Olsun İstedik"

 

Temel Karadeniz ise, çocukların güzel Ramazan anılarının  olmasını istediklerini kaydederek, "Gerek bilgi evlerimizle gerek yaz-kış spor okullarımızda çocuklarımızı daha donanımlı  hale getirmeye çalışıyoruz. Tabiki çocuklarımıza  manevi anlamda katkıda bulunmazsak bizi çok karanlık bir dünya bekleyecek" diye konuştu.

 

"Kardeşimle Burada Çok Eğleniyoruz"

 

Çocuklarıyla birlikte iftara katılan Zekiye Cebeci (Ev Hanımı) ise, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür  ederek "Daha önceleri iftarlar tek bir yerde yapılırdı. Şimdi  ise her mahallede yapılıyor. Cocuklarımız için  bile iftar veriliyor. Bu etkinliklerden çok  memnunuz" dedi. Çocuk iftarında bulunan İrem Sağlam (9) da, "Burada kardeşimle birlikte çok eğleniyoruz. Bu etkinliklerden dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

 

Kuran-ı Kerim Tilaveti Mest Etti

 

Programda Taha Samet adlı çocuğun Kuran-i Kerim tilaveti herkesi mest ederken, Bilgi Evleri Çocuk Korosunun ilahi konseri ise büyük  beğeni  kazandı. Etkinlikte Küçükçekmece Belediyesi tarafından, çocuklar için macun, pamuk şeker gibi özel  ikramlar yapıldı. Çocuklar ayrıca animasyon gösteri grubunun Hacivat Karagöz ve Sihirbazlık gösterileriyle eğlenceli dakikalar geçirdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim