İftar yemeğine  İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oğuzhan Kılıç, Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, okul müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda iş adamı katıldı.
 
İstanbul Times Haber Merkezi
 

“BARIŞ, SAADET VE HUZUR TEMENNİ EDİYORUM”

İftar yemeğinde konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ''Küçükçekmece’yi sizlerle birlikte yaşamak gerçekten çok güzel. Ramazan ayı, rahmet, bereket, paylaşmak ve beraberlik ayıdır. Küçükçekmece’de birlik ve beraberliğimizi sizlerin değerli katılımlarıyla ortaya koyuyoruz ve bu bizi mutlu ediyor. İnşallah hepimiz için rahmet ve bereket dolu bir Ramazan olu. Bu Ramazanın bütün dünyadaki Müslümanlara, bütün mazlum ve masum insanlara barış, saadet ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise Ramazan ayının bedenleri aç bırakıp ruhları doyuran bir ay olduğunu ifade etti. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeği, Küçükçekmece Müftü vekili Ayhan Okur'un sofra duasıyla sona erdi.


BEREKET SOFRALARI KANARYA MAHALLESİNDE DE KURULDU

Öte yandan Küçükçekmece Belediyesi, mahallelerde kurduğu iftar sofralarına bir yenisini daha ekledi. Bu defa da Kanarya Mahallesi sakinlerini, Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi bahçesinde kurduğu sofralarda ağırladı.
 
Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim