Cemal Yılmaz, Güneş Park Evleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin, bir süre önce tamamlanan konferans salonunda öğrencilerle söyleşi yaptı. Öğrencilerle“güzel ahlak” ve “aklı doğru kullanma” başlıkları altında sohbet niteliğinde samimi bir söyleşide bulunan Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, ‘aklınızı kiraya vermeyin’ sloganını sohbetin manşeti olarak kullandı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Öğrencilerin çeşitli sorularını yanıtlayan Yılmaz, fıkralarla öğrencileri zaman zaman güldürdü.Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Peygamberimiz (S.A.V)’den örnekleri de anlattı. Bugüne kadar edindiği tecrübeleri de öğrencilerle paylaşan Yılmaz, bu öğretim yılında ibadete açılan okulun mescidinde namazını kıldıktan sonra okuldan ayrıldı.

Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Aşçı da, söz konusu söyleşi için Milli Eğitim Müdürü Yılmaz’a teşekkür etti. Aşçı, önemli bir eksiklik hissedilen konferans salonunun tamamlanmasıyla çeşitli etkinliklere imza atmaya başladıklarını belirterek, “Okulumuzu hem eğitim öğretimde hem de sosyal faaliyetlerde İstanbul’un en iyisi konumuna getirmek için çalışıyoruz.

Bu vesile ile öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı da sunuyoruz.” dedi.

Bu arada, günün anısına Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Aşçı tarafından, Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’a bir saat hediye edildi.


Kaynak: istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim