Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal’da sportif faaliyette bulunan spor kulüplerini ziyarete devam ediyor. Soğanlık Çelik Spor Kulübü’nü ziyaret eden Gürer, sporcular ve teknik heyet ile görüştü.

İstanbul Times Haber Merkezi

Dünya profesyonel Kick Boks Şampiyonası’na katılma hazırlıkları içinde olan sporcular ve antrenörleri Sinan Çelik ile görüştü. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, sporculara Kartal Belediyesi’nin çalışmalarını ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün gençlere ve spora yaklaşımı ile bakışını anlattı. Gürer, Kartal’ın önemli bir dönüşüm geçirdiğini, spor, kültür ve sanat ile buluşacak Kartal’ın Anadolu yakasında önemli bir merkez olarak çekim alanı boyutuna erdiğini ifade etti. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer şöyle dedi: -“Spor insan sağlığı ve doğru bilgi ile buluşmada önemli bir yoldur. Bu nedenle öncelikle sizleri spor ile ilgilenmenizden dolayı kutluyorum. Kartal Belediyesi olarak spor yapan çocuklarımız gençlerimizin hep yanında olduk. Farklı spor branşlarına destek verdik, vermeye devam edeceğiz. Bunun yanında Kartal Belediyesi olarak yeşil alanları artıran, oyun alanları çocuk parklarını çoğaltan, çevreyi koruyan, kültür ve sanata önem veren bir yaklaşım ile çalışıyoruz. Her alanda projelerimiz var. Kartal geleceğinin daha güzel olması adına yapılması gereken belediye hizmetlerinden öte “önce insan” yaklaşımı ile meslek ve sanat eğitimlerini de önemsiyoruz. Sizlerin iyi eğitim almanızı da istiyoruz. Spor ile sağlanan sağlıklı bedenlerin bilimsel bilgi ile donanması geleceğin güzel olmasını sağlar. Mustafa Kemal Atatürk 3997 kitap okumuş. Anıtkabir’de müzede kitaplarının bir bölümü var. Demek ki Atatürk bilgi ile buluşarak Cumhuriyetin kurulmasını sağlamış. Salt komutan devlet adamı değil aynı zamanda bilge bir kişi. Lider olmak içinde bu özelliklerin hepsini doğru değerlendirmiş. Sizlerin de sporun yanında bol bol kitap okumanızı öneriyorum. Spor yaptığınız için sizleri kutluyorum. Eğitiminize de önem verin, kültür ve sanat ile iç içe olun ve bunları başardığınızda gelecek kaygınız kalmaz. Bilgi insanın en iyi dostudur. Spor ile sağlıklı beden, sağlıklı bilgi ile buluşunca sağlıklı insan olmak kolaylaşır. Kartal Belediyesi internet sitesini izleyin. Kartal’da kültür ve sanat etkinliklerine katılın. Spora, kültüre-sanata gereken önemle yaklaşan Belediyeniz var. Büyükada Sosyal Tesisi başta olmak üzere sosyal tesislerinden aileniz ile yararlanın. Belediye herkesin ve herkesimindir. Bizler sizlere iyi olanı sunmak için çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz siz gençlerin, çocukların, geleceği iyi olması için çalışıyor ve sizleri çok seviyor. Başkanımız daha gelişmiş, daha sorunlarını aşmış, daha yeşil, daha sorunsuz bir Kartal için çalışıyor.”

 

Çelik Spor Kulübü kurucusu Kickboks Antrenörü Sinan Çelik de ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ve güç aldıklarını ifade ederek şöyle dedi: -“1997 yılından beri Kick Boks TFI Boks, Muay,Tahi, Aikido boks, Judo kunfu  yakın  savunma  dersleri vermekteyim. 2011 yılında kulübü kurdum. İstanbul şampiyonluğum, Türkiye birinciliğim, Balkan şampiyonluğum var. Türkiye Kick Boks Federasyonu’na bağlı şekilde çalışmalarımız sürdürüyoruz. 35 ayrı branşta eğittiğim sporcularımız derece aldı. Şampiyon oldu.5-15 yaş aralığında eğitimlere devam ediyoruz. Soğanlık Orta Mahalle Yavuz Selim Caddesi üzerinde yer alan tesisimizde 150 civarında sporcu yetiştirdim. Fiziksel zihinsel gelişim sağlamak amaçlı çalışmalarımız sürdürüyoruz. 4 sporcumuz Almanya da profesyonel Kick boks şampiyonasına katılacak. İki ay sonraki yarışlarda Kartal Çelik Spor olarak Emir Cevdet Gayretli, Samet Üstüntaş, Cenk Omay Tarık,Samet Özdemir ile  müsabakalara katılacağız.”

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim