Kartal’da basketbol sporuna ilgi artıyor.  Değişim Spor Kulübü de basketbol branşında yeni yeteneklerin yetişmesi için faaliyetini sürdürüyor. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Değişim Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Genç basketbolcularla sohbet etti.

 İstanbul Times Haber Merkezi

 Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer yaptığı konuşmada, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün spora, kültür ve sanata verdiği öneme dikkat çekti ve gençlere belediyenin etkinliklerini izlemelerini ve kültür-sanat faaliyetlerine  katılmalarını önerdi. Kartal Belediyesi olarak yeşil alanları artırdıklarını, yeni parklar yaptıklarını anımsatan Gürer, bu parkların bazılarında basketbol sahalarının da bulunduğunu ifade etti.  Sporun çevre-doğa sevgisi ile buluşup kültür ve sanatla iç içe olmasının bireyin beceri ve yeteneklerinin gelişmesinde önemine de vurgu yapan Gürer, Kartal Belediyesi olarak her alanda proje üreten ve geleceğin Kartal’ını da düşünerek çalışmalar yapan bir yaklaşım içinde olduklarını söyledi.

Gençleri spor yaptıkları için kutladı. Kulüp Başkanı Burçin Kerimar da ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek,  “Biz belediyemiz ile böylesi iletişim içinde olmak istiyorduk. Sizin bizleri ziyareti güç verdi. Fatih Rüştü Zorlu Lisesi spor alanında çalışmaları sürdürüyoruz. Değişim Spor Kulübü olarak 2010 yılında kurulduk.100 sporcumuz var. Antrenörlüğümüzü Kenan Haşar yapıyor. Basketbol branşında faaliyet gösteren sarı siyah renklere sahip kulüpte yıldız, genç, küçük olmak üzere üç ayrı kategoride faaliyette bulunuyoruz.” dedi.

 

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

 

Editör: TE Bilisim