Çocuklarını kalp hastalığı sonucu kaybetmiş ailelerin 'Kalbim Olur Musun?' projesini hayata geçirmek için destek istediği Kartal Belediyesi, onların bu isteğine kayıtsız kalmadı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün talimatıyla harekete geçen Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yaklaşan bayram öncesi Koşuyolu Kalp Hastanesi'nde tedavi gören miniklere bayram hediyesi olarak oyuncak ve kıyafet aldı. Projeyi oluşturan ailelerle birlikte Koşuyolu Kalp Hastanesi'ne giden Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sedat Ertekin ve ekibini karşılarında gören minikler, heyecanlarını ve sevinçlerini gizleyemedi.

Çocuklara, projeye dahil olan ailelerle birlikte hediyelerini veren Ertekin, onlarla bol bol sohbet etti, moral verdi. Ertekin, " Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz de bir hekim olduğu için sağlık sorunu olan insanların yaşadığı zorlukları çok iyi biliyor. Hele bu insanlar çocuk ise Başkanımız için önceliklerin birinci sırasında yer alıyor. Başkanımız Altınok Öz adına gönülden, severek destek verdiğimiz bu projeyi hayata geçirenleri kutluyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Çocuk sevindirmek, dünyadaki en güzel duygudur. Geleceğimiz olan bu çocuklarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.
Hediyelerini büyük bir heyecanla açan minikler ve yakınları, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e, gösterdiği hassasiyet için teşekkür ettiler.         
Editör: TE Bilisim