Kartal Belediyesi müdürlük birimlerinde görev yapan personelin güven, dayanışma ilişkisini kuvvetlendirme amacıyla 13 Nisan 2015 günü başlayan futbol turnuvasında toplam 18 takım mücadele etti. Final maçında Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü takımları karşılaştı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Müsabakayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Başkan danışmanları, belediye birim müdürleri, belediye personeli ve şampiyonaya katılan oyuncuların aileleri izledi.

Final maçından önce üçüncülük için Destek Hizmetler Müdürlüğü (Güvenlik) ile Strateji Geliştirme Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nü 5-1 yenen Destek Hizmetleri Müdürlüğü (Güvenlik) üçüncü oldu. Finale kalan takımlar Mali Hizmetler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü turnuva kupasını kazanmak için çetin bir mücadele etti. Maçın başlamasının ardından Zabıta Müdürlüğü attığı golle öne geçti. Golün hemen ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü takımı üstün çabasıyla skoru 1-1 eşitlemeyi başardı. Final maçının 2. devresinde Zabıta Müdürlüğü takımı 2 gol daha kaydederek skoru 3-1’e getirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi. Hakemin çalan düdüğü ile Zabıta Müdürlüğü takımı şampiyonluğunu ilan etti.

Maç sonunda her iki takımın oyuncularını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları tek tek tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş, “Başkanımız Altınok Öz, Başkan Yardımcıları ve tüm belediye çalışanları adına mücadele eden tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Tabii ki sıralamada bir takımımız birinci olacaktı, ben burada bir şey fark ettim. Zabıta Müdürümüz tüm topçuları kendi takımında toplamış ve her sene kupaya ambargo koyuyorlar. Ben kendilerine kupaları hayırlı olsun diyorum. Seneye 15. turnuvamızda görüşmek üzere.” dedi.

Birincilik kupası madalya ve tişörtlerini Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş, Zabıta Müdürü Atilla İlgün ve oyunculara teslim teslim etti. Turnuva ikincisi olan Mali Hizmetler Müdürlüğü takımına ikincilik kupası madalya ve tişörtlerini Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak verdi. Turnuvanın üçüncülük kupası ve ödüllerini Destek Hizmetleri Müdürlüğü (Güvenlik) takımına Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi Halil Şener verirken, Özel Kalem Müdürlüğü Otomasyon Şefliği’ne en centilmen takım kupası ve ödüllerini Başkan danışmanı Haydar Oğuz tarafından takdim edildi. Turnuvanın maçlarını yöneten Hakem Azmi Kösterelioğlu’na da plaket ve ödüllerini ise İnsan Kaynakları Müdürü Aydın Sezen verdi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)








Editör: TE Bilisim