Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına düzenlenen futbol turnuvası devam ediyor. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’in yanı sıra KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu ve düzenleme komitesinden Osman Ünal, Mehmet Kamil İrem izlediği maçları futbolda unutulmayan isimlerden profesyonel ligde oynamış olan futbolcular Hasan Vezir ve Erol Usta’da izledi. 

İstanbul Times Haber Merkezi

Kartal Spor yaş gruplarında iki takımı ile de farklı sonuçlar almaya devam ediyor. Kartal Gücü ile oynadığı maçı 9-0 kazandı.  Sabah saat 9.00’da başlayan ve ikinci grup maçlarının saat 16.00 da başlayan turnuvada Yunus Stadı’ndaki müsabakaların 15 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

 

KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu 2000 ve 2003 yaş aralığında devam eden maçların yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Kartal Belediyesi Başkan yardımcısı Ömer Fethi Gürer’de turnuvanın gençlerin spora yönelmeleri ve yenme-yenilme duygusundan öte sporla buluşmalarının amaçlandığını ve amacına uygun bir organizasyon olarak maçların devam ettiğini, gençlerin sportif faaliyetlerde yer alması yanında becerileri ile gelecek sezon için de yararlı bir hazırlık süreci olduğunu söyledi.  Ailelerin de çocuklarına destek için maçlara geldiğine vurgu yapan Gürer, KASK ve diğer emek verenlere teşekkür etti.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına düzenlenen turnuvada takımların başarılı performansları da dikkat çekiyor. Bol gollü geçen maçlara taraftarlarda ilgi gösteriyor.  Kartal Spor’da çalıştırıcı Evren Turan, Kartal Spor Alt Yapı Koordinatörü İlhan Öcal, Kartal Gücü’nde Zekeriya Bektaş, Uğur Mumcu Spor Kulübü’nden Mehmet Kamil İrem, Soğanlık Spor’dan Necati Durak, Fethi Topal, Zigana Spor’dan Murat Durak, Çavuşoğlu Spor’dan Bekir Sevindik,  Hakem Caner Ünal ve Harun Yıldız maçlarla güzel futbol izlediklerini ve Başkan Altınok Öz adına yapılan turnuvada mücadele etmekten mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Maçları Sağlık İşleri Müdürü Sevin Köker ve Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül ile Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yıldırım’da izledi.   Turnuva maçları Cumartesi ve Pazar günleri Bulvar Stadında oynanacak daha sonra Yunus Stadı’nda devam edecek.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim