Bugünkü yaşadıklarımızı anlamak için rahmetli ERBAKAN`ın yıllar önce söylediği “KANLI MI OLACAK YOKSA KANSIZ MI OLACAK?” diye dinlendirdiği sözün ne anlama geldiğini o zaman anlayamamıştık. Çünkü ERBAKAN yapmış olduğu milli bir politika ile dünya politikasını ve ekonomisini belirleyenlere rağmen TÜRKİYE`de doğru milli ekonomik kararlar ve doğru milli politik karar alarak TÜRK Milletinin refahını ve potansiyelini ortaya çıkarmaya çalışmasının sonuçlarını baştan söylemişti. Tabiî ki dünyayı ve Türkiye`nin üzerindeki elin boş durmayacağını söyleyerek içeride ERBAKAN politikalarının bir İRTİCA faaliyetine dönüştüğünü kontrol ettiği basın, ordu, finans ve para politikaları ile TÜRKİYE`yi karıştırma faaliyeti yaparak 28 Şubat kararlarını Ordu eliyle yaparken aslında müdahaleyi arkasındaki PARA BARONLARININ bir operasyonuydu.

2001 yıllarında ise IMF eliyle Truva atı olan KEMAL DERVİŞ bir kurtarıcı olarak TÜRKİYE`ye sunulurken alınan bir karar ile TÜRKİYE MERKEZ BANKASININ bağımsızlığını sağlayarak aslında TÜRKİYE DEVLETİNİN VE HÜKÜMETİNİN Türkiye Merkez Bankasına müdahale etme yetkisini elinden almışlardır. Artık Türkiye Merkez Bankası PARA BARONLARININ KONTROLÜNDE pay sahiplerinin ve paranın kontrolüne bırakılmıştır.

2002 – 2018 yılları arasında ise artık TÜRKİYE DEVLETİ ulus devlet yapısından çıkarılarak kayıt dışı para baronlarının ve hatta dünya devletlerinin “para afyonu ile para dağıtılmıştır” bunu kredi kartı dağıtarak üretmeden tüketen bir topluma dönüştürülmüştür. 2016 – 2017- 2018 yıllarında ise “para afyonu ile parayı yavaş yavaş büzme - durdurma” ile Para BARONLARI dünyayı ve TÜRKİYE`yi yani ulus devletleri halkları ile karşı karşıya getirerek iç ayaklanmalar, bölünmeler ve kaos ortamı yaratarak kendi “ŞİRKET DEVLETÇİKLER” yaratmayı planlıyorlar. Şirketler her yere istediği gibi girip çıkmak istiyorlar.

Eskiden ülkeleri zaten para baronları yönetiyordu. Ne oldu da şimdi bu düzeni bozuyorlardı?

“Sahip olmak hiç bir şey kontrol her şey” PARALASIYLA işlerini tıkır tıkır yürütürken neden böyle bir karar almışlardı? Bu noktada TÜRKİYE`de neden baskın erken seçim kararı aldırdılar. Çünkü artık kendi “TEK DÜNYA HÜKÜMDARLIĞINI KURMAK VE VAAT EDİLMİŞ TOPRAKLARINA” konmak istiyorlar. Bunu yapmaları için dünyayı ve TÜRKİYE`de kaos yaratarak kendine hizmet eden yapıyı gün yüzüne çıkarıyorlar. Hedeflerine ulaşmak için her şey mubah anlayışı ile her yere saldırıyorlar. Burada AMERİKA`yı da maşa olarak kullanıyorlar. Dünyanın jandarması olarak dünyaya kötü ülke AMERİKA imajını TRUMP ile doruklarına çıkarıyorlar. Bu arada İSRAİL KUDÜS`ü başkenti yapmaya emin adımlarla ilerliyor. 65 Filistinli`yi öldürmede hiçbir sakınca görmüyor. Birleşmiş Milletler ve dünya hiçbir şey yapamıyor. Yaramaz çocuk öldürdüğü Filistinlileri insan olarak görmediği için ve kendileri seçilmiş millet olarak diğer bütün insanları hayvan olarak gördüğü için öldürmek, tecavüz etmek suç sayılmıyor. Vaat edilmiş topraklar zaten onların ve yaptıkları akıl oyunları ve para kontrolü ile üstün ırk olduklarını gösteriyorlar.

Bu arada TÜRKİYE`de 1 Mart teskeresi geçmemesi ile TÜRKİYE`ye ve orduya bütün bu oyunu bozanları devre dışı bırakacak operasyonlarla devre dışı bırakıyor. Türkiye`ye ABD ordusunu koyamayınca bugün TÜRKİYE ve SURİYE sınırında Suriye`nin toprakları tarafında 600 km uzunluğundaki bölgede 60 bin kişilik PYD – PKK – LEJONER ASKERLER nizami ordusunu çaktırmadan kurabilen bir güçten bahsediyoruz. Farkında mısınız? Anlayacağınız 1 MART`ın rövanşı 600 KM`lik SURİYE sınırımda oluşturdular.

Bizler seçimle uğraşırken zaman kazanan bir İSRAİL BÜYÜK TEK DÜNYA DEVLETİNİ kurmayı sağlayacak adımlar atıyor. Kuzey Irak`ta 6 bin gayri nizami bir 350 km küçük orduda orda kuruldu. Odlumu sana TÜRKİYE sınırında 950 km`lik bir düşman yapı ile karşı karşıyayız. Burada KÜRTLERE devlet vaat ederek maşa olarak kullanarak İsrail kenarda oturmuş viskisini yudumlarken ORTA DOĞU COĞRAFYASINDA ve TÜRKİYE`de kan gövdeyi götürecek gibi duruyor. İsrail eğer dediklerimi yapmazsan silahlar konuşur. TÜRKİYE ve 22 ülkenin yönetimleri ve sınırları değişecek diye açıkça söylemişlerdi değil mi? Aynen uyguluyorlar da bizle burada “BOSTAN KORKULUĞU MUYUZ?” diye sorası geliyor insanın?

Baskın erken seçim ve doların birden böyle fırlaması ve bütün milli ve halkın devletin kurmuş olduğu şirketler, fabrikalar satılırken ve seçim sonunda kim kazanırsa kazansın kontrolü kaybetmiş bir ülkenin yöneticisi olmak “UŞAK OLMAKTAN” ileri gitmeyen ve “BAŞKANLIK – EYALET SİSTEMİ – YERİNDE YÖNETİM – EŞİT YURTTAŞLIK – AZINLIKLARIN HAKLARI – ETNİK MİLLİYETÇİLİK” adı altında hükümeti ve muhalefeti ile onların hizmetçisi olmuş kişiliksiz bir yönetim ile “KANSIZ BİR ŞEKİLDE” İSRAİL`in “ TEK DÜNYA DEVLETİNİ” kuruyoruz. Farkında mısınız?

“KANLI MI OLACAK YOKSA KANSIZ MI OLACAK?” yani farkına varıp engel mi olacağız yoksa uysal bir koyun olup kuzu kuzu hizmet mi edeceğiz?

Bakın bunu 23 Aralık 1913 yılında BAŞKAN Woodrow WILSON kısaca FED olarak bilinen AMERİKAN MERKEZ Bankasını kuran yasayı onayladığında çok pişman oldu ve iş işten geçmişti ve aynen şunları söylemişti:

“Çok talihsiz bir insanım, farkında olmadan ülkemi mahvettim. Büyük bir sanayi ülkesi kendi kredi sistemi tarafından esir alınmıştır. Dolayısıyla ülkenin gelişmesi ve diğer bütün faaliyetlerimiz sadece birkaç kişinin elindedir. Şu an, özgür düşünce ve çoğunluğun seçtiği bir hükümetçe değil, küçük ama etkin bir grubun isteklerini zorla yaptırdıkları bir devlet haline dönüşmüş bulunuyoruz.”

Düşünebiliyor musunuz? 1913 ve daha sonrasında 1963 J.F. KENNEDY merkez banaksını milli bir banka yapacağını ve AMERİKAN Halkının para basma ve yönetme hakkı olduğunu söylemesi ve uygulamaya geçirmesi için adımlar atarken bir suikast sonucu öldürülmüştür.

Şimdi dünyada İSRAİL`in başkan TRUMP`ı; DOLAR faizlerini arttırarak dünyaya karşılıksız olarak verdiği doları topluyor – büzüyor ve ülkeleri birbirine hatta halkları devletleri ile karşı karşıya getiriyor. Avrupa`ya vergileri arttırarak dünyayı karıştırıyorlar. Güney Kore – Kuzey Kore kozunu masaya kayarak orayı karıştırıyor. Kıbrıs`ta petrol arama oyunları ile ateşi körüklüyor. KAOSTAN beslenen ve ABD`yi parçalamaya götürürken İSRAİL “TEK DÜNYA DEVLETİNİ” hükümdarlığını taçlandırmak için çaktırmadan yoluna devam ediyor.

Artık bütün devletler birleşerek bu oyuna bir dur demelidir. Bölgesel birleşmeler ile ulus devletler bu ters- düz asimetrik kripto kalleş oyunu bozmalıdır.

Zor oyunu bozar, İsrail`in veya SİYONİST OYUN KURALLARININ dışına çıkarak milli ve kendi inanç sistemindeki ekonomik yapıları devreye sokarak hareket etmeliyiz. Örneğin;

Müslümanlar alış veriş yapmak doğrudur. Faizle yapmak haramdır. Emeksiz, hizmetsiz, karşılığı olmayan kolay para kazanma sitemi ALLAH`a ve Resulüne savaş açmaktır diyen bir Kur`an-ı Kerim varken senin SİYONİST İSRAİL faiz sisteminde ne işin var? Faiz lobisi demekle olmuyor. Bir proje ile bir sistem ile hareket eden işin ehli bir yapı ile hayata geçirmeliyiz.

Ben bir birey olarak “MİLLİ VE İSLAMİ BİR EKONOMİK SİSTEM BULDUM” bunu kitaplarımda ve her çıktığım televizyon programında dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum. Bütün hükümet ve muhalefete gönderdiğim halde bir karşılık bulamıyorum. Sanki bütün yapılar SİYONİSTLEŞMİŞ İSRAİL OLMUŞ da kendi yurttaşını dinlemek yerine hatta kendi milli İslami ekonomisini görmemeyi tercih ediyorlar. Bu ne yaman çelişki!

Ağızlarında “din iman icraatlarında faiz lobisinin uşakları olmuş” sonra “İNSANLIĞI ÇOK ALDATAN ŞEYTAN, ALLAH İLE BİZİ ALDATIYOR. SONRA KANDIRILDIK”, diye feryat ederek bütün toplumu kandırmaya devam eden bir yönetimlerle karşı karşıyayız.

Sevgi ve saygılarımla “ben demedim ben duymadım demeyin ŞEYTANA HİZMET EDİP CENNETE ULAŞACAĞINIZI SANMAYIN. GELİN DÜNYADA CENNETİ VAR EDİLİM. O ZAMAN BİZİ YARATAN ZATEN KULUM DÜNYADA CENNETİ VAR ETTİ BEN NASIL CENNETİ ÖNLERİNE SERMEM DEMEZ Mİ?

Kaynakça: MUSTAFA KEMAL`İN SIRRI – N.FEVZİ BİLİR – DURAK YAYINEVİ

HAİNLİĞİN SINIRI YOKTUR – MURAT AKBAŞ – TOGAN YAYINCILIK

ATA MİRASI ULUS – MURAT AKBAŞ – TOGAN YAYINCILIK

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)