Her yıl on binlerce vatandaşa ücretsiz olarak bir çok kültür sanat etkinliği sunan Kağıthane Belediyesi sezonu açtı. Sultan Selim Kültür Merkezinde gerçekleşen konsere yaklaşık 300 kişi katıldı. Çoğunluğunu çocukların ve gençlerin oluşturduğu dinleyiciler, ‘O Ses Türkiye’ programı ile hayran kitlesi kazanan rap müzik sanatçısı Resul Aydemir'in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Resul Aydemir, şarkı aralarında vatandaşlarla sohbet etti.

“Kültür ve sanat etkinliklerimiz 2018 Mayıs’a kadar devam edecek”

Etkinliğe katılan Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Kültür ve sanat etkinliklerimiz 2018 Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Bugün de sezonun açılışını yaptık. Ücretsiz sinema, tiyatro ve 6D sinemalarımız gösterilmeye başladı. Bu sene 2 etkinlik alanında daha programlarımız olacak. Çocuklarımız, hafta içi derslerini çalışacak; hafta sonu da ücretsiz sinema ve tiyatrolarımıza gelerek bizler ile beraber olacak. Yetişkinlerimiz ise konserlerle, söyleşilerle bizimle olacak. Biz Kâğıthane’de 500 bin kişilik bir aileyiz. Kültür, sanat ve spor gibi yaşamın her alanında halkımızla birlikteyiz"  dedi.

Bu yıl Kültür Sanat etkinliklerine Seyrantepe Kültür Merkezi  ile Gürsel Mahalle Konağı da ev sahipliği yapacak. Resul Aydemir konseri ile başlayan ekim ayı etkinlikleri, 31 Ekim akşamı Gültepe Kültür Merkezi’nin ev sahipliğini yapacağı ’Osmanlı Kıraathanesi’ adlı söyleşi ile sona erecek. 

Editör: TE Bilisim