Mayıs ayında yoğun bir programla açılış ve temel atma törenlerine devam Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Hamidiye Dilaver ve Serdar Sokak, Prestij Cadde açılış töreninde vatandaşlarla buluştu.

İstanbul Times Haber Merkezi

Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, siyasi partiler ilçe temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde yaptığı konuşmaya mahalle sakinlerini selamlayarak başlayan Başkan Kılıç, ‘Çalışmalar kolay bir yol açılışı gibi görünse de gerçekte zor bir çalışma. Buraya prestij caddesi açarken, kaldırım yaparken yıllardır burada oluşan alışkanlıkları ortadan kaldırmak gerekiyor. Buradaki sakinlerinin hepsi bu çalışmaya farklı açıdan bakıyor, farklı isteklerle geliyor. Bunu koordine etmek burada bulunan arkadaşlarımızın desteğiyle oluyor.’ şeklinde konuşarak emeği geçen herkese teşekkür etti.
Hamidiye Mahallesi yatırımlarla değişti.

Kendisinin de bir Hamidiye Mahallesi sakini olduğunu ifade eden Başkan Kılıç, ‘Biz 1960 yılında Kağıthane Hürriyet Mahallesi’ne geldik. 1990’da da Hamidiye Mahallesi’ne geldik. Geldiğimizde buraya taksiler çıkmaya çekinirlerdi. Hamidiye Mahallesi’ne merkeze uzak riskli olan yer diye bakarlardı. Ama bakın, Hamidiye Mahallesi o günden bu güne ne noktalara geldi.’ diyerek ilçe ve mahallenin çehresini değiştiren yatırımları anlattı.

Kağıthanelilerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, yapılan çalışmalar ve açılan yeni yatırımlar için Başkan Kılıç’ı tebrik etti.

Açılış kurdelesinin Başkan Kılıç ve protokol üyeleri tarafından kesilmesinin ardından program sona erdi.

7 yüz metre yol uzunluğuna sahip cadde ve yol çalışmasında çift taraflı araç cebi yapan Kağıthane Belediyesi, kaldırımlarda yağmur suyu oluk sistemleri kullandı. Kaldırımlarda beton sınır elemanları yanı sıra ağaçlandırma çalışması yapıldı. Yolun yapımında atık su, yağmur suyu kanal sistemleri oluşturan Kağıthane Belediyesi, aydınlatma çalışmalarını da tamamladı.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)


Editör: TE Bilisim