Çağlayan Mahallesi’nde gerçekleşen Kumru Sokak Çocuk Parkı açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Sevim Savaşer, AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş, siyasi partiler ilçe temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Açılış öncesi çocuklarla sohbet eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘Sevgili çocuklar okulun ikinci döneminin sonuna geliyoruz. Karnede takdir, teşekkür getiren öğrencilere hediyelerimiz var. Ücretsiz lunapark, şehir içi turları ve sandal gezileri hediye ediyoruz. Arzumuz derslerinize çalışmanız, okulunuzda başarılı olmanız’ şeklinde konuştu.

Kağıthaneliler için yeşil alan ve parklara önem verdiklerini söyleyen Başkan Kılıç, ‘Göreve geldiğimizde Kağıthane’de 50 yılda 49 park yapılmıştı. Biz göreve geldikten sonra bu sayıya 11 yılda 211 park ilave ederek Kağıthane’de park sayısını 260’a çıkarttık. Eski parkları revize ettik. Yılların yıpranmışlığının getirdiği aksaklıkları onardık. Bu 260 parkın 21 tanesi Çağlayan Mahallesi’nde. Büyük ve küçük parklarımız var. Sokak aralarında da fonksiyonel parklarımız var. ‘ dedi.

Çağlayan Mahallesi’ne değer katan yatırımları anlatan Başkan Kılıç, ‘Çağlayan’da biraz yukarı çıktığımızda Türkiye’de bir ilk olan tünel çalışmamız var. İlçe belediyesi olarak yaklaşık iki yüz metrelik bir tünel çalışması. Tünelden geçtiğinizde Vatan Caddesi’ne girmeden direkt meydana çıkıyoruz. Meydandan tünelin altına girmeden E-5’e bağlantı çalışması devam ediyor. Fevzi Çakmak caddesinde prestij cadde ve yanında park yaptık. Taşocağı Caddesi’ni Fevzi Çakmak Caddesi’ne bağlayan bir yol çalışmamız devam ediyor. Bu çalışmaların yanı sıra Çağlayan Mahallesi Mahalle Konağı’nı yaptık.’diyerek mahallenin yapılan çalışmalarla prestijli bir bölge haline geldiğini ifade etti.

AK Parti Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Sevim Savaşer ve AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş Başkan Kılıç'a hayata geçirdiği bu projelerden dolayı teşekkür ederken protokolün çocuklarla birlikte açılış kurdelesi kesmesinin ardından program sona erdi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Editör: TE Bilisim