Kadıköy Meydanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği sokak İftarı programı ile manevi bir atmosferin yaşanmasına şahit oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi

Yaklaşık 4.000 kişinin katıldığı programda Ramazan Ayı’nın manevi havası Kadıköylülerce doyasıya yaşandı. İBB Sokak iftarına AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’de katıldı. Yayman, yaptığı konuşmada “Biz siyasetimizi oligarşi ve muktedirlerle değil milletimizle ve sokakla yaparız. Bugün Kadıköy’de bir tarih yaşanıyor. Kadıköy Meydanı’ndan verilen birlik ve beraberlik mesajı ülkemizin güçlü yarınlarını yansıtıyor” dedi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Yayman’a Kadıköylülerin gösterdiği ilgi gözlerden kaçmadı.

BUGÜN BU MEYDAN TÜRKİYE’YE ÇOK ANLAMLI BİR MESAJ GÖNDERİYOR

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin de yaptığı selamlama konuşmasında; “Her zaman televizyon ekranlarına ve basın bültenlerine çok farklı şekilde yansıyan Kadıköy Meydanı, bugün bu kardeşlik tablosu ve yaşanan manevi atmosfer ile bütün Türkiye’ye çok anlamlı bir mesaj gönderiyor” dedi. Şahin “Kadıköy Meydanından el açıp dua ediyoruz; bu manevi ortamlardan Kadıköy’ümüzü mahrum bırakma Allah’ım” diyerek sözlerini tamamladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile süslenen programdan Kadıköylülerin çok memnun ayrıldıkları ve İBB yetkililerinden her sene aynı şekilde bu programın Kadıköy Meydanında yapılmasını talep ettiler.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim