AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin gazetecilerle bir araya gelerek Kadıköy'ün geleceği adına önemli açıklamalarda bulundu.

İstabul Times Haber Merkezi 
Kadıköy'e 27 senedir istikrarını bozmadan hiçbir önemli eser kazandırılamadığını dile getiren Şahin bundan dolayı Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'na taktir belgesi gönderdiğini söyledi. Kadıköy Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl faaliyet raporunu değerlendirmek üzere basının karşısına geçen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin Kadıköy Belediyesi hakkında ağır eleştirilende bulunarak kendilerine de bir takdir belgesini kargo ile gönderdiklerini açıkladı.
Basın toplantısı Kadıköy Holiday Inn Otel'de gerçekleşirken basın toplantısına İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, Kadıköy Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkan Yardımcılarının yanı sıra pek çok basın mensubu da katıldı. Şahin düzenlenen toplantıda Kadıköy Belediyesi'ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalardan bir kısmı;
"BU REZALETE BİR SON VERİN"
"Maalesef son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bütün Türkiye teröre lanet okuyor. PKK terör örgütü gibi bir terör örgütü olan TAK Terör örgütünü de herkes biliyor artık. Özellikle Mart ayında Ankara Kızılay’da yapılan saldırıda 34 vatandaşımız hayatını kaybetti. Saldırıyı TAK Terör örgütü üstlendi. Ankara Saldırısıyla bu örgüt kamuoyu nezdinde daha çok tanınmaya başlandı.
Kadıköy Belediyesi’nin ise aynı isimde bir kuruluşu var. Kuruluşun adı TAK. Tasarım Atölyesi Kadıköy ismiyle açılmış ancak, Belediyenin bu kuruluşu TAK ismiyle anılıyor. Biz Kurumun işlevine karşı değiliz. Kadıköy’e hizmet eden hiçbir şeye itirazımız yok. Ancak TAK ismi Kadıköylüleri rahatsız ediyor. Kadıköy’de bir kurumun terör örgütü ismiyle aynı ismi taşımasına kimsenin tahammülü yoktur.
Ben bütün Türkiye’nin gözü önünde Kadıköy Belediye Başkanı’na sesleniyorum. TAK Terör Örgütünün ismini Kadıköy’de duymaya tahammülümüz yoktur. Bu rezalete bir sorun verin. TAK ismini Kadıköy’den kaldırın!"
Şahin toplantının ilerleyen vakitlerinde Anadolu Yakası'nın en önemli iki ilçesi olan Üsküdar Belediyesi ile Kadıköy Belediyesi'ni kıyasladı. İki Belediyenin de son 2 yıla ilişkin icraatlarını dile getiren Şahin bu kıyaslamadan ötürü Üsküdar Belediye Başkanı'ndan özür diledi. İşte Şahin'in iki Belediye'nin son iki yılına ait analizleri;
"ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖZÜR DİLİYORUM!"
"Ak Partili Belediye ile CHP’li Kadıköy Belediyesi’ni kıyaslamaya kalkacak olsak bu kıyas Ak Partili belediyelerimize çok büyük bir ayıp olur. Çünkü kıyas için ortada değerlendirecek bir proje olması lazım. Ak Partili Belediyeler arı gibi her ay yeni eserler ortaya koymuş, koymaya devam ediyor. Mevcut Yerel yönetimle Kadıköy Belediyesi'nde 27 yıl geçmiş, ortaya bir tane önemli eser konmamış. Yapamamışlar, becerememişler.
Ben Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den özür dileyerek, Üsküdar Belediyesi'nin 2 yılı ile Kadıköy Belediyesi’nin 2 yılını kıyaslamak istiyorum! Kadıköy Belediyesi 452 milyon bütçeyle 480.000 nüfuslu Kadıköy’e hizmet veriyor ,Üsküdar Belediyesi 355 milyon bütçeyle 540.000 nüfuslu Kadıköy’e hizmet veriyor Üsküdar Belediyesi’nin hem bütçesi daha düşük, hem baktığı nüfus daha fazla, hem de 2 yılda 2 yüz eser ortaya koymuş..
Üsküdar Belediyesi; Kültür merkezleri, spor salonları, spor alanları yapmış da yapmış. Tamı tamına 200 tane eser yapmış.  Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun ise devasa bütçeyle, 2 yılda ortaya koyduğu bir tane önemli eser yok. Ak Partili Belediyelerin hizmetleri nerede, Kadıköy Belediyesi’nin hizmetleri nerede? Ak Parti’li Belediyenin hizmeti 2 yılda 200 eser, Kadıköy Belediyesi’nin hizmeti ise 27 yılda kocaman bir sıfır."
İki Belediye'nin icraatları hakkında acımasızca eleştirilerde bulunan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin'in açıklamaları bunlarla da sınırlı değil. Şahin Kadıköy Belediyesi'nin 27 yıl boyunca bu kadar rahat hareket etmesinin temel sebebinin sırtını AK Partiye yaslamış olmaları olduğunu söyledi. İşte Şahin'in o açıklamaları;

"BİZ VARIZ DİYE RAHATLAR"
"Belediyecilik demek proje demektir. Projeniz yoksa, ortaya bir eser koyamıyorsanız insanların size verdiği emanete ihanet ediyorsunuz demektir. Üstüne basa basa diyorum ki, Aykurt Nuhoğlu Kadıköylülerin verdiği emanete ihanet ediyor. Kadıköylülerin verdiği kutsal emanet yerlerde sürünüyor. Ama Aykurt Nuhoğlu rahat! Kadıköy Belediyesi rahat! Bunun altını özellikle çiziyorum. Çünkü basiretsiz Kadıköy Belediyesi’nin imdadına her defasında Ak Parti yetişiyor. Ak Parti olmasa Kadıköy gerçekten bir köy olur.
Kadıköy’ü marka yapan Ak Parti’dir. Kadıköy’de Belediyecilik anlamında yapılan ne varsa Ak Partili Büyükşehir Belediyesi yapmıştır. Kadıköy’de bütün mega projelere AK Partili İBB ya da Ak Partili Merkezi yönetim imza atmıştır.
Bu devran böyle geldi ama böyle gitmez. “Artık bu beceriksizlik, bu rezalet Kadıköylülerin canına tak etmiştir.” Bütün Kalbimle inanarak söylüyorum ki; Kadıköylüler bu rezalete en güzel cevabı 2019’da verecektir."diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

   
Editör: TE Bilisim