Belediye meclis üyeleri ve STK'ların da hazır bulunduğu etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu. Etkinlikte memleket ayrımı yapılmaksızın tüm kadınlara dernek kapılarının açık olduğuna vurgu yapıldı.

"TÜM KADINLARIN SOSYAL ETKİNLİKLERİNE AÇIĞIZ"

Etkinlik ile ilgili gazetemize röportaj veren Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı ve Siyavuşpaşa Muhtarı Selami Akut, "3 ay önce başkanlığa seçildim. Başkan olduktan sonra Bahçelievler Trabzonlular Derneği'nin Bahçelievler'de bulunan herkese hitap etmesi gerektiği noktasından hareketle çalışmalarımızı başlattık. Bu vizyondan hareketle nasıl ki her başarılı bir erkeğin arkasında kadın var ise bizden bundan hareketle güçlü bir kadın kolları oluşturma amacıyla kadınlarımızı davet ettik. Derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Kadınlarımıza özellikle Tabzonlular Derneği olarak, Bahçelievler'de bulunan 81 vilayetten herkesin dernek çatısı altında sosyal etkinlik yapabileceği bir dernek merkezi olduğunu ifade ettik. Bunun içerisinde horan, kemençe, satranç kursları tertipliyoruz. Kadınlarımıza dernekte bir oda tahsis ettik." diye konuştu. Aykut yaptığı açıklamada her perşembe dernekte sosyal etkinlik projelerinin yapılabileceğinin müjdesini verdi.

Onursal Başkan Ahmet Hocaoğlu
Uzun süre Başkanlik yapmiş oldugum derneğimizin yeni yönetim kurulu kadinlarimiz ile yapmiş olduklari calişma beni mutlu etmiştir.
Başkan ve Yönetimi kutluyorum dedi.

Bahcelievler Belediye Meclis Üyesi Şeyma Ceviker ile Şenel Savcı proğrama katilim Sağladi
Şenel Savci
Bahcelievler Trabzonlular Derneğimizin Kiymetli Başkani Selami Aykut Göreve geldiği günden bu zamana kadar birlik ve beraberlik icerisinde örnek stk olma yolunda devam ediyor 81 vilayetin Kadin ayrimi yapmadan dernek merkezinde sağlamiş olduklari imkandan dolayi tesekkur eder Basarilar dilerim dedi.

Bahcelievler Trabzonlular Derneği Bşk yrd Hatice Altindal
Derneğimiz yönetim kurulunun Kadinlarimiz ile almiş olduğumuz karar inşallah guclu kadin birlikteliğini ortaya koyacaktir katiliminizdan dolayi tesekkur ederim dedi.

Bahcelievler Rizeliler Derneği Fatma Akgün
Bahcelievler'de Tüm karadenizliler Birlik icerisinde olduğunu ve Karadeniz kadinlarimiz vatan millet uğruna her zaman görev başinda olduğunu beni her zaman mutlu etmiştir.
insallah Bahcelievler Trabzonlular Derneği Başkanimiz Selami Aykut ve yönetim kurulu stard verdi bizde onlara ayri ayri tesekkur ederim dedi.

Trabzon'dan Gelen
Tüm Kadin Derneği Başkani Cemile Keskin
Böyle Birlik icerisinde olan ve kadinlarimiza imkan sağlayan Başkan ve yönetimini tebrik ederim.

Siyavuşpaşa Muhtari Danişmani
Zuhal Çalbay Uran

Her zaman Trabzonlular Derneğinin Kadinlarimiz ile ilgili faliyetlerinde destek olmak icin hazir olduğumuzu baskanimiz ile daha guzel projelere imza atma gayretinde olacagimizi ifade etti.

Günün anisina
Baskan Selami Aykut
Trabzon'dan gelen Tüm kadinlar Derneği Başkanina Rizeliler Derneği Kadin Kollari Başkani ile cicek taktim etti.

Başkan Selami Aykut
Bşk Vekili Hasan Fettahoğlu
Bşk Yrd Yusuf Öztürk
Bşk Yrd Katip Türk
Bşk Yrd Hatice Altindal
Bşk Yrd Bahri Kamiloğlu
Muhasip Muhammet Karagüzel
Yönetim Kurulu üyesi Şevket Özyaci

Gelen Misafirler ile bizzat ilgilenerek memnuniyetlerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim