Açılış konuşması kampüs müdürü Ayhan Çandır'dan

İçinde öğrencilerin her türlü faaliyeti yapabilecekleri Uğur Okulları Güngören Kampüsünde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine veli ve öğrecilerin yoğun ilgisi vardı.

Programın açılış konuşması kampüs müdürü Ayhan Çandır tarafından yapıldı. Çandır şunları söyledi" Öncelikle tatil günü olmasna rağmen konferans solunumuzu hınca hınç dolduran velilerimize çok teşekkür ederim.

Kampüs kurucumuz Yunus Çiftçi başta olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan bütün eğitimci arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Öğrencilerimiz güzel bir program hazırlamışlar. Konuşmamı kısa keserek bize güzel bir program sunacak olan çocuklarmızın ortaya koyacakları performansı izlemek adına hepinize saygılar sunarak sözlerimi bitiriyorum" dedi.

Kampüs Kurucusu Eğitmci Yunus Çiftçi şunları söyledi:

"Bundan tam 94 sene önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah ardaşları ya istiklal ya ölüm diyerek 7 düvele karşı savaşarak yola çıktılar. Özgürlüğü için savaşan milletimizin değerli temsilcileri kanları ile bize bu güzel ülkeyi hediye ettiler.Geleceğimiz olan çocuklarımızın yaptıkları çalışmalar ile Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet var olacağını gösterdiler.

Emeği geçen idarecilerimize,öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim" dedi.

İstanbul Times Tv Mikrofonlarına konuşan veliler şunları ifade ettiler " Uğur okullarının eğitimdeki yerini biliyoruz. Biz de Özel Güngören Uğur Okullarını tercih ederken bu durumları dikkate aldık. Okulumuzun fiziki durumu gerçekten çok güzel. Bugün Cumhuriyet bayramını kutladığımız konferans salonu başta olmak üzere okulda bir çok sosyal aktivitenin yapılıyor olması öğrencilermiz için bir şanstır" dediler.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim