Zeytinburnu’nun trafiği felç olacak

 

KİPTAŞ,YDA group ve Zeytinburnu belediyesi tarafından yapılan protokol gereğince eski Bozkurt  futbol sahası üzerine yapılan SAHİL PARK evlerinin yola sıfır mesafede yapılması daha binlerce aile taşınmadan trafiği felç etmiş durumda.

 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

 

Zeytinburnu Belediyesinin sıradan bir müteahhitin mahalle içinde yapacağı tek bir apartman için bile yeterli yok ve sokak boşluğu bırakıyorken SAHİL PARK’ın her gün on binlerce aracın geçtiği bir ana caddeye sıfır yapılması için imar izni verilmesinin anlaşılmış bir tarafı bulunmuyor.

 

İstanbul Times Gazetesi olarak bölge trafiğini daha da hareketlendirecek SAHİL PARK EVLERİ’nin temeli atılmadan önce yoğun imarın verilmiş olmasından dolayı trafiğin sıkışacağını duyurmuştuk.

 

Son dönemlerde bölgede verilen aşırı imar yoğunluğunun kısa bir süre sonra çevre trafiğini felç edeceği uzmanlar tarafından ifade edilmesine rağmen belediyenin araç sirkülasyonunu hesaba katmadan verdiği imar ileride telafisi güç sonuçlar doğuracağı daha Sahil Park’ta yerleşim olmadan yetkileri uyarıyoruz.

 

İstanbul Times Haber Ajansı (
Editör: TE Bilisim