Sokağa çıkan her vatanser terörün ekmeğine yağ sürer

İstanbul Times Gazetesi olarak genel merkezimiz Zeytinburnu ileçesinde olduğu için halkın ve siyasetçilerin nabzını yakından tutuyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / ÖZEL HABER

Gazetemiz Muhabirlerinin TBBM.de grubu olan siyasi parti Zeytinburnu ilçe başkanları ile yaptığı telefon göşmesinde başkanların yaşanan süreçten dolayı çok kaygılı olduklarını öğrendi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver onbinlerce üyesine mesaj gönderdi :

Ünver mesajında şunları söyledi ; "Huzur ve kardeşliğimizi bozmak isteyen karanlık odakların oyununa gelmeyelim.Provakatörlerin kirli emellerine alet olmamak için çevremizi uyaralım.Bizleri sokaklara dökmek isteyen,ülkemizi kaosa sürüklemeyi amaçlayan şer odalarının oyununu hep beraber bozalım"
dedi.

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı metin Doğan ise yaptığı konuşmada bir meclis üyelerinin beyin kanaması geçirmi olmasıdnan dolayı iki gündür ilçe de olmadığını ancak ilçe emniyet müdürü ve partisinin yetkililerinden sık sık bilgi aldığını çok yakın zamanda Zeytinburnu'na gelip yönetim kurulu üyeleri ile bir durum değerlendirmesi yaparak kamuoyuna bir açıklama yapacağını söyledi.

MHP ilçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alpaslan ise ısrarlı telefonlarımıza rağmen dönüş yapmadığından dolayı bu konudaki görüşlerini henüz alamadık.

Sağduyulu vatandaşlarımızın telefon,mail ve diğer kitle iletişim araçları ile gazetemize ulaştırkları mesajlar ise herkesin sağduyulu davranamsını istediklerini vurgulamak isteriz.

Haber : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



Editör: TE Bilisim