Tartışma Ölüm Getirdi

Zeytinburnu Sümer Mahallesi Aile Blokları B Blokta ikamet eden Metin Sayacı ve eşi Gülşah Sayacı kısa bir süre önce Anneler'ninde ikamet ettiği siteye taşındı.

Komşularının ve görgü tanıklarının ifadelerine göre Metin ve Gülşah Sayacı sık sık tartışmaya başladılar.Olayı günüde saat 15.00 sularında Metin Sayacı'nın sinirli bir şekilde ticari bir taksi ile eve geldiğini eşi Gülşah Sayacı'nın kapıyı açmak istemesinden dolayı kapıyı tekmelediğini birsüre sonra kapının açılması ile içeriye giren Metin sayacı eşi Gülaşh Sayacı ile tartışmaya başladı.

Tartışmadan kısa bir süre sonra patlayan silah ile yaşamını yetirdiği anlaşılan  Gülşah Sayacı peşinde iki tane kız evladı bırakarak mezara Metin Sayacı' da katil şüphesi ile gözaltına alındı.

Sitede Sevilip sayılan Bir Aileydi

İstanbul Times ekibi olarak yaptığımız araştırmada Sayacı Çiftinin sevilip sayılan ve kimseye zararı olmayan insnalar oldukları ancak son aylarda aile içinde şiddetli tartışmaların olduğu da komşuları tarafından ifade ediliyor.

Henüz Sebep Beli Değil

Olayın neden kaynaklandığı henüz net bir şekilde belli değil.Polis ekipleri her türlü ihtimali değerlendiriyor.Soruşturma derileşerek devam ediyor. 

Editör: TE Bilisim