BELEDİYEDE COŞKULU BAYRAMLAŞMA
Kurban Bayramı Zeytinburnu’nda büyük bir coşku ile kutlandı. Belediye Başkanı Murat Aydın, Kazlıçeşme Kültür Merkezi'nde verdiği kokteylle vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Aydın “Birlik ve dirliğimizi korumamız, yardımlaşma ve dayanışmamızı her koşul altında sürdürmemiz güzel Zeytinburnu’muzun gelişimi için son derece önemlidir" dedi.

Kurban Bayramı Zeytinburnu’nda büyük bir coşku ile kutlandı ancak Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen kokteyl bu coşkuyu daha da arttırdı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın bayramlaşmak için belediyeye gelen vatandaşlarla teker teker tokalaşarak bayramlarını kutladı. Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Aydın, herkese teşekkür etti. Siyasi parti, dernek ve vakıf temsilcilerinin de aralarında bulunduğu yüzlerce kişi bayram için belediye başkanlığına geldi. Sürpriz bayram kokteyli ile vatandaşları karşılayan Belediye Başkanı Murat Aydın, burada yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Türk milletinin en güzel erdemlerinden birinin dayanışma ve yardımlaşma duygusu olduğunu ifade eden Başkan Aydın, "Türk Ulusu, bu sayede karşılaştığı büyük sıkıntılardan birlik içinde, daha da güçlenerek çıkma başarısını göstermiştir. Birlik ve dirliğimizi korumamız, yardımlaşma ve dayanışmamızı her koşul altında sürdürmemiz güzel Zeytinburnu’muzun gelişimi için son derece önemlidir " dedi.

Dini bayramların, kardeşlik, dostluk, hoşgörü duygularının daha da güçlendiği, toplumsal yaşamda iyimserliğin, barışın ve huzurun egemen olduğu özel günler olduğunu belirten Aydın, birlik ve dirliğin, hoşgörü ve sevginin simgesi olan bayramlarda düşmanlıkları, dargınlıkları bir yana bırakarak dostluklara yönelmek ve ortak değerlere sahip çıkarak, bunları gelecek kuşaklara aktarmak gerektiğini vurguladı. Başkan Aydın, "Kırgınlıkları unutturan ve insanları sevgiye, saygıya, hoşgörüye çağıran bu günlerde en büyük dileğimiz, ülkemizin, istikrar, huzur ve barışa kavuşarak, gelişme ve kalkınmasını sürdürmesidir" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim