STK.lar olaylara sahip çıkıyor 

Türkiye haftalardır dershaneler ekseninde başlayan, sonrasında yolsuzluk ve paralel devlet iddialarıyla devam eden keskin, yaralayıcı ve boğucu bir tartışma gündemiyle çalkalanmaktadır. Bu çalkantının ülkemize ve milletimize yüklediği maddî ve mânevî faturanın bedelinin çok ağır olduğu açıktır. 

İstanbul Times Haber Merkezi

Korkarız ki, tartışma bu minval üzere devam edecek olursa ülke olarak çok daha ağır bedeller ödemek zorunda kalabiliriz.


Hükümetin dershaneleri dönüştürme girişimine karşı anlaşılabilir bir zeminde başlayan muhalefet, farklı odakların da devreye girmesiyle tam tekmil bir yıpratma savaşına dönüştürülmüş görünüyor. Ne acıdır ki sürecin bu minvalde ilerlemesi, on yıllardır İslami kimlik ve değerlerin toplumsal hayattan tümüyle silinmesini, İslami hassasiyet sahibi kadroların kamusal alanın bütününden tasfiyesini hedefleyen iç ve dış şer odaklarından başka herkesin zararına olacağı görmezden geliniyor.


Ortada açık ve net bir saldırı var. Bu saldırının hedefi “o”, “bu”, “şu” değil, doğrudan Türkiye’dir. Hedef, Türkiye’nin siyasî, iktisadî ve içtimaî bağımsızlığıdır. Hedef, Türkiye’yi yeniden ABD-İsrail-İngiltere-Vatikan çizgisine hizmetkâr kılmaktır. Hedef demokratik açılımın akamete uğratılması, kanın yeniden akmaya başlamasıdır. Hedef Somali’nin, Arakan’ın, Irak’ın, Suriye’nin, Mısır’ın, Filistin’in, Doğu Türkistan’ın ve tüm mazlum milletlerin son ümidi ve dayanağı olan Türkiye’nin koruyucu kanatlarını kırmaktır.

Esasen bu şeytanî yapı ülkemizin ve milletimizin kalkınmasından, büyümesinden, içte ve dışta söz sahibi olmasından, İslam dünyası için model ülke olmasından, dünyanın dört bir yanında mazlumların ve mağdurların yanında yer almasından rahatsız olduklarını her platformda dile getirmekte, kimi zaman işi tehdit ve şantaja vardıracak kadar da küstahlaşabilmektedirler.

Gelinen aşamada meselenin ne “dershane” ne “yolsuzluk” ne de “seçimleri etkileme” meselesi olmadığı, bütün bunların çok daha ötesinde büyük bir oyunun sahnelendiği aşikârdır. Bazıları farkında olmasa da yahut büyük resmi gözlerden gizlemeye çalışsa da, halkımızın ezici bir çoğunluğu bunun sinsi bir tuzak olduğunun farkındadır. Nitekim konunun uzmanları, arkasında ABD-İsrail-İngiltere-Vatikan'ın bulunduğu uluslar arası bir komplo ile karşı karşıya bulunduğumuz hususunda hemfikirdirler.

Aziz Milletimiz !

Seçimle işbaşına getirdiklerin, yolsuzluk bahaneleriyle ve ayak oyunlarıyla, iktidardan uzaklaştırılmaya çalışılıyor. İradene ipotek koymak istiyorlar... İRADENE SAHİP ÇIK…
Türkiye’nin çehresini değiştirecek olan projelerin önü yargı vesayeti ile kesilmek isteniyor. Türkiye’nin, yani kendinin GELECEĞİNE SAHİP ÇIK…
Bir yıldan fazladır bu ülkede cenazeler gelmiyor, kan ve gözyaşları hafiflemiş, kandan beslenen vampirler ise yeniden kanın akması için her türlü oyunu çeviriyorlar,

DEMOKRATİK AÇILIMA SAHİP ÇIK...

Bu ülkede yolsuzluk yapan varsa yakasına yapış, hırsızlık yapan varsa hesap sor fakat suçu sabitleşmeden ona buna iftira atanlara kulak asma… Bu ülkeyi iflasa, esarete ve felakete sürükleyecek OPERASYONLARA MÜSAADE ETME...

Bizler Zeytinburnu ilçemizde faaliyet gösteren STK’lar olarak, ülkesini ve vatanını seven herkesin, içerideki kısır tartışmaları, seçim hesaplarını, bürokraside yer edinme kavgalarını, her türlü şahsî ve teşkilâtî menfaat hesaplarını bir tarafa bırakarak, anılan şer odaklarının saldırı ve hamlelerini hep birlikte bertaraf etmeye çağırıyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DESTEK VEREN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

  
1)ZEYTİNBURNU YENİ YÜZYIL DERNEĞİ (ZEYYED)
  2)ZEYTİNBURNU GENÇLİK, SPOR VE İZCİLİK KULÜBÜ DERNEĞİ  
  3) Z. BURNU BİTLİS, SASON, MUŞ DERNEĞİ
  4) AVRUPA YAKASI ROMAN-BALKAN GÖÇMEN DERNEĞİ (ROMDER)
  5)DİYARBAKIR-ÇERMİK-ÇÜNGÜŞ VE ÇEVRE KÖYLERİ YARD. DERNEĞİ
  6) ERDEMLİ VE EĞİTİMLİ NESİLLER DENEĞİ (ENDER)
  7)Z. BURNU SİNOPLULAR DERNEĞİ
  8)Z. BURNU ORDULULAR DERNEĞİ
  9)Z. BURNU GİRESUN-ÇANAKÇILAR DERNEĞİ
10)Z. BURNU BALIKESİR-HOROZ DERNEĞİ
11)Z. BURNU MESUDİYELİLER DERNEĞİ
12)Z. BURNU SAMSUNLULAR DERNEĞİ
13)Z. BURNU GİRESUN PİR-BUL DERNEĞİ
14)DOĞU TÜRKİSTAN MAARİF DERNEĞİ
15)KAZAK TÜRKLERİ VAKFI


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 
 
Editör: TE Bilisim