Başkan’ın bu düşüncesini hayata geçirmek üzere Zabıta müdürü Feruz Kutsal ve çalışma arkadaşları pazarların güvenliğini sağlamak adına ciddi çalışmaların içine girdiler.

Kutsal gazetemize yaptığı açıklamada Zabıta müdürlüğü olarak Belediye Başkanları Murat Aydın’ın ilçe sakinlerine verdiği sözlerin yerine getirilmesi için kendisi ve arkadaşları ile var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. 

Zeytinburnu Pazarcılar Dernek başkanı Süleyman Ay ise gazetemize yaptığı açıklamada ‘Zeytinburnu zabıtası pazarların güvenliği için ciddi çalışmalar yapıyor.Sizin aracılığınız ile Belediye başkanımız Murat Aydın,Zabıta’dan sorumlu başkan yardımcısı Gökhan Kasap ve Zabıta Müdürümüz Feruz Kutsal’a  teşekkür etmek istiyorum dedi. 

Ay konuşmasının devamında ise şunları söyledi,denek olarak amacımız üye  ve müşterilerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamaktır.

Bunun içinde belediye zabıtamızın dışında dernek olarak bizde sivil güvenlik ekibi isdihdam ederek huzur ve asayişe katkı yapmak istiyoruz diyen Ay bazı arkadaşlarımız asayiş düzen ve huzurun kendiliğinden olduğunu sanıyorlar  ama hiçbir başarının tesadüflere borçlu olmadıklarını unutmasınlar diyerek çalışmaları takdir etmeyen üyelerine kırgın olduğu mesajını da veriyordu. 

Haber Servisi : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim