Geleneksel ve çağdaş sanatlar kursları öğrencilerinin eserlerinden meydana gelen yılsonu sergisinin açılışını yapan Belediye Başkanı Murat Aydın, daha sonra eserleri tek tek inceledi, eser sahipleriyle sohbet etti.

İstanbul Times Haber Merkezi  

Daha sonra Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi sahnesinde eğitimini tamamlayan kursiyerlere temsili sertifikalarını takdim eden Başkan Aydın;  programının açılış konuşmasında kendisine teşekkür eden kursiyerlere hitaben  “Burada düzenlediğimiz kurslar için hep bize teşekkür edildi.

Ben de sizler adına Zeytinburnu halkına teşekkür ediyorum. Biz burada Zeytinburnu’ndan topladığımız vergilerle oluşturduğumuz bütçeyi kullanıyoruz. Buranın sahibi Zeytinburnu halkıdır.” diyerek başarı dileklerini iletti.

Müzik kursiyerlerinden oluşturulan orkestranın sazlı sözlü sahnelediği konserle ve şiir okumalarıyla devam eden programda, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi Karadeniz ekibi de horon oynadı.

Şiir, müzik ve danslarla coşku dolu geçen program sonunda Kültür Sanat Kursları eğitmenleri ve öğrencileri hatıra fotoğrafı çektirerek bir eğitim öğretim dönemini daha geride bıraktılar.

Her yıl Eylül ayında ön kayıtları alınarak 20’nin üstünde branşla Ekim ayında başlayan, ücretsiz olarak düzenlenen ve eğitimini tamamlayanlara M.E.B sertifikası veren Kültür Sanat Kursları 2013/2014 eğitim öğretim yılında da kültür sanat dünyasına katkılar sağlamaya devam edecek.

 Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim