Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3. Radyo Festivali ve Yöresel Tatlar Şöleni başlıyor. Zeytinburnulu vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek olan festival, birbirinden lezzetli yöresel tatların ikram edileceği şölenle eş zamanlı olarak devam edecek.

7 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’da hamsi şöleni ile start alacak olan festivalde, on binlerce vatandaşa balık ekmek ve helva dağıtımı yapılacak. Festival, 8 Mayıs Pazar günü çiğ köfte ve ayran, 13 Mayıs Cuma günü Rumeli Böreği ve 14 Mayıs Cumartesi günü ise Türkistan Pilavı dağıtımıyla devam edecek. Festival boyunca Zeytinburnu Meydanı’nda kurulacak standlardan binlerce vatandaşa halka açık ikram yapılacak.

7-14 Mayıs tarihleri boyunca sekiz gün sürecek festivalde Kral FM’den Afrkalı Ali, Star FM’den Bilo Ağa, Best FM’den Gazor, Show Radyo’dan Yonca’nın Mikrofonu ve Aslıhan’la Dakikalar, Radyo 7’den Erkan Koç, Radyo Viva’dan Duygu Kurtez, Ekin Radyo’dan Özcan, Medya FM’den Dadali, Radyo Seymen’den Karakız ve TRT Kent Radyo’dan Gülname Gümüş gibi birçok ulusal yayın yapan radyo kanallarının yanı sıra yerel radyo kanalları da meydanda kurulacak radyo maketinden canlı yayın yapacak.  
Editör: TE Bilisim