Ebabil Kuşları İsrail’e değil bize taş atacak !..

Kabe’ yi yıkmaya gelen Yemen Valisi Ebrehe’nin ordusuna taş atan Ebail kuşları anımsatılarak bu kuşlar bugün de olsa İsrail’e değil biz İslam alemine taş atacak denilen pankart ilgi odağı oldu.

58 Bulvar caddesini inlettiler

İsrail Terör Devletinin Filistin ‘in Gazze şehrinde yaptığı katliamları protesto eden binlerce Çocuk,bayan genç ve yaşlı insan yapılan zulümleri düşünerek hıçkıra hıçkıra ağlamaları İsrail’e Lanet Filistin’e destek protestosuna damga vurdu. İsrail şaşırma sabrımızı taşırma,direne direne kazanacağız, sloganları başta olmak üzere binlerce kişinin aynı anda slogan atmaları 58 Bulvar caddesini inletti.

Gazetemize açıklama yapan bir protestocu şunları söyledi;

“Filistin’ de yapılan kesinlikle savaş değildir.Burada cereyan eden olay İsrail Terör devletinin tek taraflı olarak bir katliam  yaptığını rahat bir şekilde söylemek mümkündür.İsrail o kadar cüretkar davranıyor ki Birleşmiş Milletler gözetiminde olan bir okula tank ve roket saldırısı yapara çoğu çocuk olmak üzere onlarca kişiyi katletti. Hak hukuk ve adalet savunması yapan    ne kadar insan evladı varsa herkesin gücü oranında mücadele etmesi gerekir. Kan ve    gözyaşının hakim olduğu İslam beldelerinde bir an önce barış, huzur ve kardeşlik havasının hakim olması gerekir.

İsrail Terör Devletinde dünyanın en teknolojik silahlar mevcut iken Filistinlilerde Allah’a teslimiyet silahı dışında tekonoloji harikası çok  silah yok

Ben- i İsrail kav mi gerek peygamberlerine gerekse de topluluklarına peygamber buyruğu olduğu halde bir çok ilahi emrin uygulanmamasına  destek  verdiler.

 

 

Editör: TE Bilisim